Υπουργείο Παιδείας: Πότε θα σταματήσουν τα τηλεμαθήματα για τις γιορτές

Υπουργείο Παιδείας: Πότε θα σταματήσουν τα τηλεμαθήματα για τις γιορτές

Με ανακοίνωσή του, το υπουργείο Παιδείας, ενημερώνει τους μαθητές αναφορικά με τον προγραμματισμό των μαθημάτων έως τις γιορτές. Σύμφωνα με όσα ανακοίνωσε το υπουργείο, τα τηλεμαθήματα θα συνεχιστούν έως και την ερχόμενη Τετάρτη 23 Δεκεμβρίου, ημερομηνία κατά την οποία θα διακοπούν για τις γιορτές των Χριστουγέννων.

Όπως επισημαίνεται στην ίδια ανακοίνωση, και τα Ειδικά Σχολεία θα λειτουργήσουν μέχρι την ίδια ημερομηνία. Επισημαίνεται, επιπλέον, ότι σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής δεδομένα, τα σχολεία θα επαναλειτουργήσουν κανονικά με τους μαθητές στις τάξεις τους, στις 8 Ιανουαρίου 2021. Ωστόσο, ακόμη και αν δεν ανοίξουν λόγω της πανδημίας, την ίδια ημέρα θα ξεκινήσει η τηλεκπαίδευση.

Η ανακοίνωση αναφέρει συγκεκριμένα τα εξής:

«Παρατείνεται η αναστολή της δια ζώσης λειτουργίας των σχολείων έως την 7η Ιανουαρίου 2021, ενώ οι σχολικές μονάδες ειδικής αγωγής και εκπαίδευσης συνεχίζουν να λειτουργούν κανονικά έως τις 23 Δεκεμβρίου 2020. Η εξ’ αποστάσεως εκπαίδευση συνεχίζεται στα σχολεία μας από το Νηπιαγωγείο μέχρι και το Λύκειο έως τις 23 Δεκεμβρίου 2020».

Μοιραστείτε το... Facebooktwitterredditpinterestlinkedinby feather