Υποψήφια δήμαρχος Χανίων και η Χρυσούλα Χατζηδάκη!

Υποψήφια δήμαρχος Χανίων και η Χρυσούλα Χατζηδάκη!

Υποψήφια δήμαρχος Χανίων θα είναι η «ανεξάρτητη» δημοτική σύμβουλος, τέως πρόεδρος της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης – Αποχέτευσης Χανίων (ΔΕΥΑΧ), Χρυσούλα Χατζηδάκη, όπως η ίδια ανακοίνωσε απόψε, απευθύνοντας κάλεσμα για «μια συμφωνία ευθύνης για τα Χανιά που αγαπάμε».

Στην ανακοίνωσή της η κα Χατζηδάκη αναφέρει τα εξής:

«Ενόψει των δημοτικών εκλογών του Οκτωβρίου και ανταποκρινόμενη στις αγωνίες των συμπολιτών μου που βιώνουν τη μεταμόρφωση της ωραιότερης ελληνικής πόλης, τα Χανιά μας, σε ένα διαρκές εξελισσόμενο αφιλόξενο αστικό περιβάλλον. Αναλαμβάνω την ευθύνη, με την εμπειρία μου, την κοινωνική και επαγγελματική διαδρομή μου και με διάθεση προσφοράς να εκφράσω μία νέα ομάδα αυτοδιοικητικής δημιουργίας που θα επαναφέρει την ποιότητα ζωής που μας αξίζει.

Μια νέα ομάδα που θα υπερβαίνει διαφορετικές αντιλήψεις, χωρίς αλαζονικές συμπεριφορές, με όραμα, με σεβασμό στο παρελθόν των Χανιών αλλά με το βλέμμα στο μέλλον, χωρίς κομματικούς προσδιορισμούς, που θα προχωρήσει την πόλη μας με όρους αειφόρας ανάπτυξης, έξυπνης πόλης, κοινωνικής ευαισθησίας και οικονομικής ανάπτυξης. Μια νέα Δημοτική Αρχή που θα πράττει και δε θα διαπραγματεύεται τα αυτονόητα
και τα ουσιαστικά.

Μια Αρχή που το όραμά της θα στηρίζεται στη δημιουργία ενός διαφανούς Δήμου στον οποίο θα κυριαρχεί η συμμετοχικότητα, με τον πολίτη να γνωρίζει, να ρωτά, να μαθαίνει, να αμφισβητεί, να επιβεβαιώνει ή να διαψεύδει.

Ξεκινώντας για πρώτη φορά από αυτή τη θέση, καλώ όλους τους συμπολίτες μου να δημιουργήσουμε μαζί κάτι καινούριο, μια συμφωνία ευθύνης για τα Χανιά που αγαπάμε

Μοιραστείτε το... Facebooktwitterredditpinterestlinkedinby feather