Υπεγράφησαν συμβάσεις για την αποκατάσταση των ζημιών στα Χανιά

Υπεγράφησαν συμβάσεις για την αποκατάσταση των ζημιών στα Χανιά

«Έχουμε ένα ολοκληρωμένο προγραμματισμό για την Π.Ε. Χανίων στην αποκατάσταση των ζημιών και προχωρούν όλοι οι διαγωνισμοί που έχουμε προγραμματίσει και το επόμενο διάστημα θα ξεπεράσουν τα 50 εκ. ευρώ, ενώ θα ακολουθήσει και η οδική ασφάλεια με 100 σημεία στα Χανιά», δήλωσε χθες από την Αντιπεριφέρεια Χανίων, ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης.

Νωρίτερα, ο Περιφερειάρχης υπέγραψε την σύμβαση για την αποκατάσταση επαρχιακών δρόμων στους Δήμους Χανίων και Πλατανιά. Το έργο έχει προϋπολογισμό 3.000.000 ευρώ και αφορά την αποκατάσταση επαρχιακών οδών που έπαθαν ζημιές κατά τη διάρκεια της «Ωκεανίδας» το Φεβρουάριο του 2019, σε διάφορα σημεία των Δήμων Πλατανιά και Χανίων.

Όπως δήλωσε ο Αντιπεριφερειάρχης Χανίων Νίκος Καλογερής, πρόκειται για δύο σημεία στο Θέρισο του Δήμου Χανίων εννέα σημεία του Δήμου Πλατανιά στο δρόμο της Σούγιας, στο δρόμο του Ομαλού κι άλλη μία από το Μάλεμε προς Σταυροχώρι.

«Πρόκειται για έργα σημαντικά κι έπρεπε να γίνουν πρώτα δύσκολες μελέτες για να ολοκληρωθεί η διαδικασία. Παράλληλα, έχουμε το μεγάλο έργο της οδικής ασφάλειας που έχει 105 θέσεις για τα Χανιά και έχει προϋπολογισμό πάνω από 11 εκ. ευρώ», δήλωσε ο Αντιπεριφερειάρχης Χανίων.

Στην υπογραφή παραβρέθηκε η Διευθύντρια των Τεχνικών Υπηρεσιών της Περιφέρειας Κρήτης Ελένη Δοξάκη, ο Γιώργος Μπουντουράκης από τη Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών της Π.Ε. Χανίων και οι εκπρόσωποι των εργοληπτικών εταιρειών.

Μοιραστείτε το... Facebooktwitterredditpinterestlinkedinby feather