Υπεγράφη σύμβαση για τη “Βελτίωση Δημοτικού Δικτύου στη ΤΚ Πρασέ”

Υπεγράφη σύμβαση για τη “Βελτίωση Δημοτικού Δικτύου στη ΤΚ Πρασέ”

Υπεγράφη τις προηγούμενες ημέρες η σύμβαση μεταξύ του Δήμου Πλατανιά και εκπροσώπου της αναδόχου εταιρίας, για την εκτέλεση του έργου «Βελτίωση Δημοτικού Δικτύου στη ΤΚ Πρασέ», προϋπολογισμού μελέτης 60.000,00€.

Σύμφωνα με την σχετική ανακοίνωση «στο πλαίσιο του έργου θα πραγματοποιηθούν εργασίες στην Τοπική Κοινότητα Πρασέ της Δημοτικής Ενότητας Μουσούρων του Δήμου Πλατανιά, για την αποκατάσταση των ζημιών που έχουν προκληθεί από τις δυσμενείς χειμερινές καιρικές συνθήκες, όπως επίσης και για τη συντήρηση οδών στις οποίες έχουν παρατηρηθεί φθορές λόγω παλαιότητας.
Η πίστωση προέρχεται από από ΕΣΟΔΑ ΑΠΕ και είναι εγγεγραμμένο στο Τεχνικό πρόγραμμα και στον προϋπολογισμό του 2023 του Δήμου Πλατανιά.

Ο Δήμαρχος Πλατανιά κΓιάννης Μαλανδράκης, ανέφερε ότι “…με το παραπάνω έργο το οποίο προέρχεται από αντισταθμιστικούς πόρους λόγω ΑΠΕ, θα υπάρξουν παρεμβάσεις στη Δημοτική και Αγροτική Οδοποιία της παραπάνω Κοινότητας. Παράλληλα ο Δήμος με ενέργειες του το προηγούμενο διάστημα για άλλη μια φορά, πέτυχε να πιστωθούν οι λογαριασμοί του ηλεκτρικού ρεύματος των μονίμων κατοίκων του Πρασσέ και του Σέμπρωνα, μετά από ενστάσεις που είχε κάνει το προηγούμενο διάστημα ο Δήμος, από τα αντισταθμιστικά οφέλη πάλι των ΑΠΕ…”».

Μοιραστείτε το... Facebooktwitterredditpinterestlinkedinby feather