Ξεκινούν άμεσα οι εργασίες απομάκρυνσης των στεγάστρων στο κολυμβητήριο Χανίων

Ξεκινούν άμεσα οι εργασίες απομάκρυνσης των στεγάστρων στο κολυμβητήριο Χανίων

Η επιτροπή διοίκησης του Ε.Α.Κ. Χανίων ανακοίνωσε χθες ότι εγκρίθηκε από την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού το πρακτικό αξιολόγησης προσφορών  του έργου και ξεκινούν άμεσα οι εργασίες για την καθαίρεση των στεγάστρων και την αποκατάσταση των περιμετρικών τοιχίων οπλισμένου σκυροδέματος των δύο βοηθητικών κολυμβητικών δεξαμενών και την τοποθέτηση τεσσάρων ιστών φωτισμού στο Εθνικό Ναυταθλητικό Κέντρο Χανίων.

Οι εργασίες είχαν κριθεί επείγουσες από πλευράς ασφάλειας κατόπιν αυτοψίας που πραγματοποιήθηκε, από μηχανικούς της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, για την απρόσκοπτη λειτουργία των εγκαταστάσεων του Εθνικού Ναυταθλητικού Κέντρου Χανίων.

Συγκεκριμένα, οι εργασίες αφορούν:

  1. στην καθαίρεση των μεταλλικών στεγάστρων της μεσαίας (25μ.) και της μικρής (12,5μ.) κολυμβητικής δεξαμενής λόγω εκτεταμένης διάβρωσης,
  2. στην επισκευή-αποκατάσταση της εξωτερικής επιφάνειας των περιμετρικών τοιχίων των δυο παραπάνω δεξαμενών (25μ. και 12,5μ) και
  3. στην τοποθέτηση 4 νέων ιστών φωτισμού (συμπεριλαμβανομένου του φωτισμού) που να καλύπτουν το χώρο της ανοιχτής-μεγάλης (50μ.) κολυμβητικής δεξαμενής.

Υπενθυμίζεται ότι η συνολική προθεσμία εκτέλεσης του έργου, ορίζεται σε 90 ημ. από την ημέρα υπογραφής της σύμβασης.

Μοιραστείτε το... Facebooktwitterredditpinterestlinkedinby feather