Ξεκινά ο 8ος κύκλος για τα Σεμινάρια Πρώτων Βοηθειών

Ξεκινά ο 8ος κύκλος για τα Σεμινάρια Πρώτων Βοηθειών

Ο Δήμος Χανίων ανακοινώνει τη διενέργεια του 8ου κύκλου σεμιναρίων για τις Πρώτες Βοήθειες, στις 4 Σεπτεμβρίου, σε συνεργασία με τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό-Περιφερειακό Τμήμα Χανίων, ολοκληρώνοντας έτσι τη δράση που ξεκίνησε τον Φεβρουάριο του 2023, στο πλαίσιο της Πράξης «Δράσεις ενημέρωσης- ευαισθητοποίησης πολιτών σε θέματα περιβαλλοντικών κινδύνων και πολιτικής προστασίας στην περιοχή ΒΑΑ του Δήμου Χανίων»η οποία χρηματοδοτήθηκε από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κρήτη 2014-2020».

Η διάρκεια κάθε σεμιναρίου είναι 6 ώρες, περιλαμβάνει θεωρητικό και πρακτικό μέρος και με την ολοκλήρωση του θα δίνεται βεβαίωση παρακολούθησης.

Για την επόμενη περίοδο  έχουν προγραμματιστεί τα παρακάτω σεμινάρια:

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν αιτήσεις ηλεκτρονικά στην ιστοσελίδα του Δήμου Χανίων (www.chania.gr), στον παρακάτω σύνδεσμο https://www.chania.gr/c-request.html?id=131 δηλώνοντας την προτίμηση τους από την προσφερόμενη λίστα.
Τα στοιχεία των συμμετεχόντων θα αναρτώνται στην ιστοσελίδα του Δήμου Χανίων, τουλάχιστον 2 ημέρες πριν τη διεξαγωγή τους ή θα αποστέλλονται ειδοποιήσεις στους αιτούντες μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.
Για να πραγματοποιηθεί το σεμινάριο, θα πρέπει να έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον τουλάχιστον 12 άτομα (και μέγιστο 25 άτομα).
Για τυχόν διευκρινήσεις, μπορείτε να επικοινωνήσετε στα τηλέφωνα 28213-41681 (Αυτοτελές Γραφείο Πολιτικής Προστασίας Δήμου Χανίων) ή 28210-52550 (Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός-Περιφερειακό Τμήμα Χανίων), εργάσιμες ημέρες και ώρες ή μέσω e-mail στο g-pprostasia@chania.gr»

Μοιραστείτε το... Facebooktwitterredditpinterestlinkedinby feather