Ξεκινά η περίοδος δοκιμαστικής λειτουργίας της λιμνοδεξαμενής του Ομαλού

Ξεκινά η περίοδος δοκιμαστικής λειτουργίας της λιμνοδεξαμενής του Ομαλού

Συνάντηση με θέμα την περίοδο δοκιμαστικής λειτουργίας της Λιμνοδεξαμενής του Ομαλού πραγματοποιήθηκε χθες στα γραφεία της Περιφερειακής Ενότητας Χανίων, μεταξύ του Αντιπεριφερειάρχη Χανίων κ. Νίκου Καλογερή και του Διευθύνοντα Συμβούλου του Οργανισμού Ανάπτυξης Κρήτης κ. Άρη Παπαδογιάννη.

Στην συνάντηση αποφασίστηκε το πλαίσιο συνεργασίας Περιφέρειας – ΟΑΚ, όπου ο ΟΑΚ θα υποστηρίξει και θα επιβλέψει την περίοδο δοκιμαστικής λειτουργίας της Λιμνοδεξαμενής του Ομαλού.

Για την οριστική λειτουργία και διαχείριση του έργου, έχει ήδη υποβληθεί πρόταση προς το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης για να αναληφθεί από τον ΟΑΚ, ένα φορέα με εμπειρία και διοικητική και τεχνική επάρκεια σε αρδευτικά έργα.

Στην  σύσκεψη μετείχαν επίσης, ο Διευθυντής Διαχείρισης Υδραυλικών και Συγκοινωνιακών Έργων του ΟΑΚ κ. Βαγγέλης Μαμαγκάκης, ο επιβλέπων μηχανικός της κατασκευής του έργου της λιμνοδεξαμενής κ. Γιώργος Μπουντουράκης, ο ανάδοχος του έργου κ. Χαράλαμπος Παντελάκης και ο ειδικός Σύμβουλος του Αντιπεριφερειάρχη Χανίων κ. Νεκτάριος Κουμάκης.

Μοιραστείτε το... Facebooktwitterredditpinterestlinkedinby feather