Ξανά υπόψήφιος ο Βαγγέλης Ζάχαρης με τον Σταύρο Αρναουτάκη

Ξανά υπόψήφιος ο Βαγγέλης Ζάχαρης με τον Σταύρο Αρναουτάκη

Την απόφασή του να είναι εκ νέου υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος με τον Σταύρο Αρναουτάκης ανακοίνωσε σήμερα ο πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Κρήτης Βαγγέλης Ζάχαρης.

Σε γραπτή δήλωσή του ο κ. Ζάχαρης αναφέρει:

Ύστερα από τη δημόσια ανακοίνωση του Σταύρου Αρναουτάκη και την πρόθεσή του να ηγηθεί ενός ενωτικού και πολυσυλλεκτικού ψηφοδελτίου, ανακοινώνω ότι θα είμαι εκ νέου υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος, συμμετέχοντας ενεργά σε μια παράταξη που συγκεντρώνει ευρείες κοινωνικές πλειοψηφίες, που υπηρετεί την ενότητα του κρητικού λαού και προωθεί τα μεγάλα ζητήματα που εγγυώνται την αναπτυξιακή πορεία του τόπου μας τα επόμενα χρόνια.

Το Περιφερειακό Συμβούλιο Κρήτης έχει καθιερωθεί ως ένας κορυφαίος αυτοδιοικητικός θεσμός στον οποίο μέσα από συγκλίσεις, λαμβάνονται σημαντικές αποφάσεις για τον τόπο μας, στο πνεύμα του συγκρητισμού και της συμπόρευσης όλων των παραγωγικών και κοινωνικών φορέων και βεβαίως της κοινωνίας των πολιτών. Οι αγωνίες και οι προσδοκίες μας για την Κρήτη είναι μεγάλες. Οι προκλήσεις υπαρκτές. Μέσα σε αυτό το περιβάλλον, απευθύνομαι σε όλες και όλους τους Κρητικούς, καλώντας τους να συμπορευθούμε, συνεχίζοντας να υπηρετούμε την Κρήτη και τις επόμενες γενιές.

Μοιραστείτε το... Facebooktwitterredditpinterestlinkedinby feather