Τουλάχιστον δύο Χανιώτες φοιτητές, ανάμεσα στους επιβάτες του μοιραίου τρένου

Τουλάχιστον δύο Χανιώτες φοιτητές, ανάμεσα στους επιβάτες του μοιραίου τρένου

Τουλάχιστον δύο είναι οι φοιτητές από τα Χανιά που επέβαιναν στο μοιραίο τρένο που συγκρούσθηκε προχθές την νύχτα στα Τέμπη. Πρόκειται για την παγκόσμια πρωταθλήτρια σκοποβολής Έμμα Κατζουράκη, η οποία βρισκόταν στην Αθήνα το τριήμερο των Αποκρεών για προσωπικούς λόγους και επέστρεφε στην Θεσσαλονίκη καθώς είναι φοιτήτρια φαρμακευτικής.

Η ίδια, έχοντας φύλακα άγγελο στο πλευρό της, τραυματίσθηκε ελαφρά συνέπεια της μοιραίας σύγκρουσης, ωστόσο οι στιγμές που έζησε κατά την διάρκεια και μετά το γεγονός, θα μείνουν για πάντα χαραγμένες στην μνήμη και στην ψυχή της.

Λίγες ώρες μετά το δυστύχημα ειδοποίησε τους γνωστούς και τους φίλους της μέσω του Instagramm ότι είναι καλά και απηύθυνε έκκληση για χορήγηση αίματος προκειμένου να διατεθεί στους δεκάδες νοσηλευόμενους τραυματίες.

Στο ίδιο μοιραίο τρένο επέβαινε και ένας ακόμη 20χρονος Χανιώτης, φοιτητής στην σχολή Μηχανικών Περιβάλλοντος του Διεθνούς Πανεπιστημίου Ελλάδας, στην Θεσσαλονίκη. Ο ίδιος στάθηκε ιδιαίτερα τυχερός μέσα στην ατυχία του, καθώς μόλις λίγα λεπτά πριν την σύγκρουση βρισκόταν στο πρώτο βαγόνι όπου βρισκόταν το κυλικείο του τρένου και είχε επιτρέψει στο τρίτο βαγόνι όπου ήταν η θέση του. Κατάφερε με πού κόπο να απεγκλωβιστεί σπάζοντας το παράθυρο, έχοντας τραυματιστεί στα πόδια και στο πρόσωπο.

Μοιραστείτε το... Facebooktwitterredditpinterestlinkedinby feather