Τον Ιούλιο στα Χανιά το 7ο διεθνές συνέδριο για την διαχείριση βιομηχανικών και επικινδύνων αποβλήτων

Τον Ιούλιο στα Χανιά το 7ο διεθνές συνέδριο για την διαχείριση βιομηχανικών και επικινδύνων αποβλήτων

Το 7ο Διεθνές Επιστημονικό Συνέδριο «CRETE 2021» με αντικείμενο τη Διαχείριση Βιομηχανικών και Επικινδύνων Αποβλήτων θα διεξαχθεί στα Χανιά στις 27-30 Ιουλίου υπό τη διοργάνωση του Πολυτεχνείου Κρήτης και την Προεδρία του Ομότιμου Καθηγητή και Προέδρου του Διεθνούς Οργανισμού IWWG (International Waste Working Group) κ. Ευάγγελου Γιδαράκου.

Στο Συνέδριο αναμένεται να συμμετέχουν καταξιωμένοι διεθνώς επιστήμονες, εκπρόσωποι δημόσιων, αλλά και ιδιωτικών φορέων και εταιρειών, που δραστηριοποιούνται στη διαχείριση αποβλήτων, σε μια προσπάθεια διάδοσης της επιστημονικής έρευνας, ανταλλαγής απόψεων και εμπειριών, αναγνώρισης προβλημάτων και παροχής εξειδικευμένων λύσεων.

Δεδομένων των περιορισμών που η πανδημία του Covid-19 επιβάλει και με στόχο τη διευκόλυνση της συμμετοχής των ενδιαφερομένων, το Συνέδριο παρέχει την δυνατότητα συμμετοχής τόσο με φυσική παρουσία, όσο και διαδικτυακά. Η επίσημη γλώσσα του Συνεδρίου θα είναι η Αγγλική, ωστόσο επιλεγμένες συνεδρίες, που αφορούν την Ελληνική πραγματικότητα θα διεξαχθούν στην Ελληνική γλώσσα.

Επί του παρόντος, η Οργανωτική Επιτροπή του Συνεδρίου είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τις εξής δράσεις:

  • Διεξαγωγή ημερίδας στην Ελληνική γλώσσα, με θέμα «ΥΠΟΔΟΜΕΣ & ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΩΝ &   ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΩΝ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ (ΒΕΑ) ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ»
  • Διοργάνωση έκθεσης και ειδικών συνεδριών με θέμα «COVID 19 – ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΟ ΑΠΟΤΥΠΩΜΑ».

Η συμμετοχή δημοσίων υπαλλήλων στο CRETE 2021 παρέχεται δωρεάν με την εγγραφή τους ως μέλη του IWWG. Επίσης, σε μέλη που θα εγγραφούν για πρώτη φορά μέχρι τη διεξαγωγή του Συνεδρίου προβλέπεται ειδική έκπτωση επί του κόστους συμμετοχής τους της τάξης του 20%.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα του συνεδρίου: hwm-conferences.tuc.gr

Μοιραστείτε το... Facebooktwitterredditpinterestlinkedinby feather