Αυτό το τριήμερο, το 1ο Φεστιβάλ Σχολικού Επαγγελματικού Προσανατολισμού. (Πρόγραμμα)

Αυτό το τριήμερο, το 1ο Φεστιβάλ Σχολικού Επαγγελματικού Προσανατολισμού. (Πρόγραμμα)

Ξεκινά την Παρασκευή το πρωί, το τριήμερο 1ο Φεστιβάλ Σχολικού Επαγγελματικού Προσανατολισμού (Σ.Ε.Π.) που απευθύνεται σε μαθητές και μαθήτριες Γυμνασίων & Λυκείων, εκπαιδευτικούς και γονείς/κηδεμόνες των Χανίων. Η συμμετοχή είναι δωρεάν για όλους.

Το 1ο Φεστιβάλ Σ.Ε.Π. διοργανώνει η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (Δ.Δ.Ε.) Χανίων διά της Υπευθύνου Σχολικού Επαγγελματικού Προσανατολισμού σε συνεργασία με την Περιφέρεια Κρήτης – Περιφερειακή Ενότητα Χανίων, το Γραφείο Παιδείας & Δια Βίου Μάθησης και τη Σχολική Επιτροπή Δ/θμιας Εκπ/σης του Δήμου Χανίων και θα πραγματοποιηθεί στο Πνευματικό Κέντρο Χανίων και το Θέατρο «Μίκης Θεοδωράκης».

Το πρόγραμμα του 1ου Φεστιβάλ Σ.Ε.Π. περιλαμβάνει εισηγήσεις, βιωματικά εργαστήρια, θεματικές συνεδρίες και περίπτερα ενημέρωσης από διάφορους φορείς με στόχο την ενημέρωση και την υποστήριξη των μαθητών/τριών, γονέων/κηδεμόνων και εκπαιδευτικών σε θέματα επαγγελματικού προσανατολισμού και λήψης αποφάσεων, εκπαιδευτικών και επαγγελματικών διαδρομών, πανελλαδικών εξετάσεων, διαχείριση άγχους των εξετάσεων, επαγγελματικών προοπτικών και επαγγελματικών δικαιωμάτων.

Εγγραφή χρειάζεται μόνο στα βιωματικά εργαστήρια.

Τα βιωματικά εργαστήρια που πραγματοποιούνται την Παρασκευή 10/03/2023 είναι μόνο για σχολικές μονάδες με συνοδεία υπεύθυνου εκπαιδευτικού κατόπιν προεγγραφής τους σε αυτά. Τα βιωματικά εργαστήρια που πραγματοποιούνται το Σάββατο 11/03/2023 είναι για όλους τους ενδιαφερόμενους με εγγραφή από γονέα/κηδεμόνα (εφόσον υπάρχει ακόμα διαθεσιμότητα θέσεων για συμμετοχή 20-25 ατόμων).

Διαβάστε εδώ το πλήρες πρόγραμμα του τριημέρου.

 

Μοιραστείτε το... Facebooktwitterredditpinterestlinkedinby feather