Το Santa Run ανεστάλη για φέτος, όχι όμως και ο σκοπός της διοργάνωσης

Το Santa Run ανεστάλη για φέτος, όχι όμως και ο σκοπός της διοργάνωσης

Όλοι μαζί έχουμε δώσει τώρα και δέκα χρόνια μία «Υπόσχεση» σε τούτη την πόλη! Στην πόλη που ο Άγιος Βασίλης αποφάσισε να μείνει για πάντα. Η Υπόσχεση μας είναι να προστατεύουμε τα παιδιά μας, τα παιδιά της πόλης μας χωρίς να μας φοβίζουν οι μπόρες!

Δεδομένων των συνθηκών η διοργάνωση αναστέλλεται όπως όλοι αντιλαμβανόμαστε.

Η δουλειά όμως και το όραμα δεν σταματούν! Δυναμώνουμε, ενωνόμαστε και υποσχόμαστε μόλις όλα αποκατασταθούν, μια διοργάνωση αντάξια της στήριξης που δίνει η πόλη όλα αυτά τα χρόνια στα παιδιά με προβλήματα υγείας. Το εργαστήρι του Αγίου Βασίλη στα Χανιά συνεχίζει να εργάζεται για να κάνει το όνειρο πραγματικότητα.

Μέχρι όμως να μπορέσουμε να ξεχυθούμε ξανά στους δρόμους  για τη σημαντικότερη ΠΟΡΕΙΑ ΑΓΑΠΗΣ, όσοι έχετε ντυθεί έστω και μια φορά με τη μαγική στολή, θα θεωρήσετε ως αποστολή σας φέτος μια ενίσχυση προς τα 4 σωματεία (ΚΗΦΑΠ «Μεγαλόχαρη», Ορίζοντας, Κ.Η.Φ.Α.ΑΜΕΑ, ΕΛΕΠΑΠ) με όποιον τρόπο εσείς επιθυμείτε!

Η μαγική φορεσιά σου δεν φαίνεται φέτος, είναι όμως εκεί και περιμένει τη στιγμή που θα κάνει άλλο ένα παιδί να ελπίζει. Μοίρασε χαρά, σκόρπισε την αγάπη σου και δείξε με την παρουσία σου την έμπρακτη στήριξη σε όσους σε έχουν ανάγκη.

Μοιραστείτε το... Facebooktwitterredditpinterestlinkedinby feather