Το Κύτταρο Χαλέπας επισκέφθηκε ο Αλέξανδρος Μαρκογιαννάκης

Το Κύτταρο Χαλέπας επισκέφθηκε ο Αλέξανδρος Μαρκογιαννάκης

Με το Διοικητικό Συμβούλιο του Κυττάρου Χαλέπας συναντήθηκε την Παρασκευή ο υποψήφιος βουλευτής Χανίων της ΝΔ Αλέξανδρος Μαρκογιαννάκης στην έδρα του Πολιτιστικού και αθλητικού συλλόγου.

Ο κ. Μαρκογιαννάκης είχε αναλυτική συζήτηση με τον πρόεδρο κ. Σαλεβουράκη και τα μέλη του ΔΣ τα οποία του παρουσίασαν αναλυτικά τις δράσεις που ήδη αναπτύσσουν αλλά και τα μελλοντικά σχέδιά τους. Ιδιαίτερη έμφαση έδωσαν στην πρότασή τους για ανοιχτά σχολικά συγκροτήματα κατά τη θερινή περίοδο ως σημείο αναφοράς για τα παιδιά και τους γονείς σε κάθε γειτονιά Στη συζήτηση έγιναν και αρκετές αναφορές συνολικά για την περιοχή της Χαλέπας, την προστασία και ανάδειξη των Ταμπακαριών και της Αγίας Κυριακής, θέματα για τα οποία το Κύτταρο Χαλέπας έχει δραστηριοποιηθεί.

Ο Αλέξανδρος Μαρκογιαννάκης τόνισε τη θετική προσφορά του συλλόγου στην περιοχή και στα Χανιά σημειώνοντας: «Το Κύτταρο Χαλέπας δίνει εδώ και περισσότερο από μια δεκαετία στα Χανιά ένα ξεχωριστό παράδειγμα ενεργών πολιτών με ιδέες και ευαισθησίες. Ξεπήδησε από την πρωτοβουλία των πολιτών και στερεώθηκε μέσα από τη χαρακτηριστική τους επιμονή και τη συνέπειά τους. Η λειτουργία του Παντοπωλείου, η ενεργοποίηση του πνεύματος της γειτονιάς, η συνεργασία με άλλες ομάδες  όπως οι “γειτόνισσες της Χαλέπας” δείχνουν τι μπορεί να καταφέρει μια τέτοιας πρωτοβουλία. Αυτό το πνεύμα προσφοράς και δημιουργικών παρεμβάσεων χρειάζεται τη στήριξη όλων μας και ιδιαίτερα των νέων ανθρώπων τους οποίους και κινητοποιεί».

 

Μοιραστείτε το... Facebooktwitterredditpinterestlinkedinby feather