Το ευχαριστώ του Δημάρχου Αποκορώνου στους εργαζόμενους στην καθαριότητα και ύδρευση”

Το ευχαριστώ του Δημάρχου Αποκορώνου στους εργαζόμενους στην καθαριότητα και ύδρευση”

Ευχαριστίες Δημάρχου Αποκορώνου, Χαράλαμπου Κουκιανάκη, στους εργαζόμενους στην καθαριότητα και ύδρευση.

Ειδικότερα:

Αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω δημόσια για ακόμα μια φορά το προσωπικό της υπηρεσίας καθαριότητας και ύδρευσης του Δήμου μας, ως ελάχιστο δείγμα αναγνώρισης της άοκνης προσφοράς τους και της πολύτιμης προσπάθειας που κατέβαλαν όλο το προηγούμενο διάστημα στη διαχείριση των απορριμμάτων, σύμμεικτων και ογκωδών , και στην αντιμετώπιση προβλημάτων υδροάρδευσης ώστε να διατηρηθεί ο Δήμος μας ευπρεπής και με επάρκεια νερού τις Άγιες ημέρες του Πάσχα.

Γνωρίζουμε όλοι ότι ο Δήμος μας αντιμετώπισε μια ιδιαίτερα υψηλή επιβάρυνση με αυξημένες ανάγκες συλλογής απορριμμάτων λόγω της προετοιμασίας των επιχειρήσεων για την έναρξη της τουριστικής περιόδου και της μεγάλης επισκεψιμότητας από τουρίστες και παραθεριστές για τις ημέρες του Πάσχα. Είναι επίσης γνωστό ότι οι υπάλληλοι που διαθέτει ο Δήμος μας σε καθαριότητα και ύδρευση συγκριτικά με την έκτασή του είναι ελάχιστοι . Παρόλα αυτά κατάφεραν να διατηρήσουν τον Αποκόρωνα αξιοπρεπή ελαχιστοποιώντας τα προβλήματα ύδρευσης και καθαρό στο μεγαλύτερο εύρος του αψηφώντας αργίες και προσωπικές ευχαριστήσεις.

Θέλω να καλέσω για άλλη μια φορά κατοίκους και επισκέπτες να τηρούν τα μέτρα υγιεινής και να βοηθήσουν με όποιον τρόπο μπορεί ο καθένας ώστε να βελτιωθεί η καθαριότητα της περιοχής μας και η ποιότητα ζωής όλων μας. Καλούμε την υπηρεσία καθαριότητας στα τηλέφωνα 28253-40321 και 2825340-336 και την υπηρεσία ύδρευσης στα τηλέφωνα 28253-40208 και 6974016500 (Αντιδήμαρχος Γυπαράκης Γεώργιος)
ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ!!!

Μοιραστείτε το... Facebooktwitterredditpinterestlinkedinby feather