Ανοίγουν σήμερα τα ηλεκτρονικά ραντεβού του Δεκεμβρίου στο Νοσοκομείο Χανίων. Αναλυτικός οδηγός της διαδικασίας

Ανοίγουν σήμερα τα ηλεκτρονικά ραντεβού του Δεκεμβρίου στο Νοσοκομείο Χανίων. Αναλυτικός οδηγός της διαδικασίας

Από την διοίκηση του Νοσοκομείου Χανίων ανακοινώθηκε ότι σήμερα 1η Δεκεμβρίου (ημέρα Πέμπτη) και ώρα 09:00π.μ. οι Χανιώτες ασθενείς θα μπορούν να κλείνουν ηλεκτρονικά ραντεβού μέχρι και στις 31/12/2022 στα ακόλουθα γενικά ιατρεία:

– Γαστρεντερολογικό (Γενικό) Εξωτερικό Ιατρείο

-Δερματολογικό (Γενικό) Εξωτερικό Ιατρείο

-Καρδιολογικό (Γενικό) Εξωτερικό Ιατρείο

– Οφθαλμολογικό (Γενικό) Εξωτερικό Ιατρείο

-Πνευμονολογικό (Γενικό) Εξωτερικό Ιατρείο

– ΩΡΛ (Γενικό) Εξωτερικό Ιατρείο

Για τις λοιπές εργαστηριακές, ακτινοδιαγνωστικές εξετάσεις και επισκέψεις που είναι διαθέσιμα στην ηλεκτρονική εφαρμογή των ραντεβού ο ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να κλείνουν ηλεκτρονικά ραντεβού μέχρι και τις 31/01/2023.

Οι πολίτες που δεν έχουν την τεχνική πρόσβαση  για κλείσιμο e – Ραντεβού μπορούν να επικοινωνούν στο 2821071010 από τις 9 π.μ. και μέχρι τις 14.00.

ΠΡΟΣΟΧΗ. Την 1η Δεκεμβρίου δεν θα κλείνονται ραντεβού με φυσική παρουσία στην Γραμματεία των Εξωτερικών Ιατρείων. Αυτό θα είναι εφικτό από την επόμενη ημέρα και κάθε μέρα και από τις 7 π.μ. μέχρι τις 14.00.

Υπενθυμίζεται τέλος ότι οι ογκολογικοί και αιματολογικοί ασθενείς θα εξυπηρετούνται κατά απόλυτη προτεραιότητα καθ’ όλη την διάρκεια της λειτουργίας της Γραμματείας των Τακτικών Εξωτερικών Ιατρείων.

Δείτε εδώ βήμα – βήμα την διαδικασία ηλεκτρονικής κράτησης ραντεβού για το νοσοκομείο Χανίων

Μοιραστείτε το... Facebooktwitterredditpinterestlinkedinby feather