Την παρέμβαση της αστυνομίας ζητά ο Κουκιανάκης

Την παρέμβαση της αστυνομίας ζητά ο Κουκιανάκης

Τις αστυνοµικές Αρχές ενηµέρωσε ο δήµαρχος Αποκορώνου Χαράλαµπος Κουκιανάκης, µετά από σειρά δολιοφθορών που διαπίστωσε το τελευταίο διάστηµα η υπηρεσία Ύδρευσης του ∆ήµου σε αντλιοστάσια και δεξαµενές.

Νωρίτερα χθες, ο ∆ήµος Αποκορώνου εξέδωσε ανακοίνωση, γνωστοποιώντας πως «έγγραφο προς τους αρµόδιους ελεγκτικούς µηχανισµούς απέστειλε ο ∆ήµαρχος Αποκορώνου και η Υπηρεσία Ύδρευσης του ∆ήµου, σχετικά µε καταγγελίες για την ποιότητα πόσιµου νερού, υποδοµές αντλιοστασίων, δεξαµενών κ.λπ., προκειµένου να προβούν στον απαραίτητο έλεγχο, αποτελέσµατα του οποίου θα δοθούν στη δηµοσιότητα άµεσα. Θεωρούµε οτι ένα τέτοιο θέµα που άπτεται της δηµόσιας υγείας των πολιτών χρήζει ιδιαίτερης διαχείρισης».
Ο κ. Κουκιανάκης υποστήριξε πως «το τελευταίο διάστηµα έχουν ενταθεί τα φαινόµενα δολιοφθορών σε υποδοµές του ∆ήµου µας. Από τις δεξαµενές και τα αντλιοστάσια, µέχρι τα φρεάτια του νέου βιολογικού της Γεωργιούπολης και την παράνοµη εναπόθεση απορριµµάτων ακόµα και από φορτηγά έξω από αντλιοστάσια!».

Η ανακοίνωση του δήμου Αποκορώνου αναφέρει:

«Έγγραφο προς τους αρμόδιους ελεγκτικούς μηχανισμούς απέστειλε ο Δήμαρχος Αποκορώνου και η Υπηρεσία Ύδρευσης του Δήμου , σχετικά με καταγγελίες για την ποιότητα πόσιμου νερού, υποδομές αντλιοστασίων, δεξαμενών κ.λ.π., προκειμένου να προβούν στον απαραίτητο έλεγχο, αποτελέσματα του οποίου θα δοθούν στη δημοσιότητα άμεσα. Θεωρούμε οτι ένα τέτοιο θέμα που άπτεται της δημόσιας υγείας των πολιτών χρήζει ιδιαίτερης διαχείρισης.

ΠΡΟΣ:

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ

Π.Ε. ΧΑΝΙΩΝ

ΚΟΙΝ:

ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΠΡΩΤΟΔΙΚΩΝ ΧΑΝΙΩΝ

ΘΕΜΑ: «Έλεγχος Ποιότητας Πόσιμου Νερού και Καθαρότητας Δεξαμενών και Αντλιοστασίων Ύδρευσης Δήμου Αποκορώνου»

Σε συνέχεια των αλλεπάλληλων δημοσιεύσεων και καταγγελιών που αφορούν τόσο τον τρόπο λειτουργίας της υπηρεσίας ύδρευσης του Δήμου Αποκορώνου αλλά κυριότερα την ποιότητα του πόσιμου νερού προς τους πολίτες του Αποκόρωνα, ως υπηρεσία Ύδρευσης καλούμε τους αρμόδιους ελεγκτικούς μηχανισμούς της Π.Ε. Χανίων, όπως άμεσα προβείτε στον απαραίτητο έλεγχο των υποδομών του Δήμου καθώς και στον ποιοτικό έλεγχο του πόσιμου νερού.

Ο Δήμαρχος Αποκορώνου

Χαράλαμπος Κουκιανάκης»

Μοιραστείτε το... Facebooktwitterredditpinterestlinkedinby feather