Την εταιρεία ΜΟΒΙΑΚ επισκέφθηκε η Ντόρα Μπακογιάννη

Την εταιρεία ΜΟΒΙΑΚ επισκέφθηκε η Ντόρα Μπακογιάννη

Η υποψήφια βουλευτής Χανίων Ντόρα Μπακογιάννη επισκέφθηκε χθες την εταιρεία ΜΟΒΙΑΚ Α.Ε που είναι μια από τις κορυφαίες εταιρείες στον κλάδο της βιομηχανίας και εμπορίας Πυροσβεστικού και Ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού.

«Πρόκειται για μια εταιρεία με δυναμισμό και εξωστρέφεια για την οποία μόνο υπερήφανοι μπορούμε να είμαστε στα Χανιά. Ξεκίνησε πριν 46 από τον αείμνηστο Εμμανουήλ Σβουράκη και σήμερα χάρη στον Μανώλη Σβουράκη έχει πετύχει να εξάγει σε 110 χώρες παγκοσμίως» είπε.

Η κ. Μπακογιάννη επίσης ευχαρίστησε τους εργαζόμενους γιατί, όπως υπογράμμισε, χωρίς την δικιά τους δουλειά η εταιρεία δεν θα μπορούσε να γίνει αυτή που είναι σήμερα και να μεγαλουργεί. «Βασική προϋπόθεση για μια επιτυχημένη εταιρεία είναι να είναι ευχαριστημένοι οι εργαζόμενοί της» τόνισε.

«Αυτοί είναι και οι δικοί μας στόχοι, της Νέας Δημοκρατίας και του Κυριάκου Μητσοτάκη, για τα επόμενα χρόνια. Υγιείς επιχειρήσεις που αναπτύσσονται βιώσιμα και περιβαλλοντικά υπεύθυνα και διαθέτουν ποιοτικό εργασιακό περιβάλλον, με καλούς μισθούς, με κοινωνικό πρόσημο. Με εξωστρέφεια, με τεχνογνωσία με όραμα. Ένα επιχειρηματικό και εργασιακό οικοσύστημα που δίνει ζωή στον τόπο» ανέφερε η Ντόρα Μπακογιάννη.

 

Μοιραστείτε το... Facebooktwitterredditpinterestlinkedinby feather