Θ. Σταθάκης: «Ο Δήμαρχος Κισάμου επιχειρεί να κάνει το μαύρο, άσπρο»

Θ. Σταθάκης: «Ο Δήμαρχος Κισάμου επιχειρεί να κάνει το μαύρο, άσπρο»

«Ο Δήμαρχος Κισάμου επιχειρεί να κάνει το μαύρο, άσπρο», επισημαίνει ο υποψήφιος υποψήφιος δήμαρχος Κισάμου, επικεφαλής του συνδυασμού «Μαζί για την Κίσαμο», Θοδωρής Σταθάκης.

Σε γραπτή του δήλωση, ο κ. Σταθάκης σημειώνει:

«Επί τέσσερα χρόνια ο δήμαρχος Κισάμου Γιώργος Μυλωνάκης δεν έκανε απολογισμό, κάθε χρόνο, του έργου της Δημοτικής Αρχής σε δημόσια ειδική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, αν και όφειλε να το πράξει. Το απέφυγε συστηματικά. Αναμενόμενο. Τι θα μπορούσε να παρουσιάσει, εκτός από απραξία και στασιμότητα;

Σήμερα, λίγες εβδομάδες πριν από τις δημοτικές εκλογές, με “απολογιστικά” δελτία Τύπου, που δίνουν μια σαφώς πλασματική εικόνα για “τα έργα τις ημέρες του”, επιχειρεί να κάνει προεκλογική καμπάνια… μέσω του Δήμου Κισάμου! Αυτό και αν είναι καινοτομία!

Το γεγονός ότι εσκεμμένα “μπερδεύει” έργα της Περιφέρειας Κρήτης, με έργα άλλων φορέων κι έργα τα οποία είχε σχεδιάσει η δική μας Δημοτική Αρχή, με στοχευμένες πρωτοβουλίες, σοβαρό διεκδικητικό πλαίσιο και εκπόνηση μελετών, το αφήνουμε ασχολίαστο.

Οι κάτοικοι της Κισσάμου ξέρουν πολύ καλά τι έγινε και, κυρίως, τι δεν έγινε στον τόπο μας τα προηγούμενα τέσσερα χρόνια, με ευθύνη του κ. Μυλωνάκη. Συνεπώς, όσο και αν προσπαθεί να «ωραιοποιήσει» την πραγματικότητα δεν θα τα καταφέρει. Οι δημότες έχουν μάτια και βλέπουν…».

Μοιραστείτε το... Facebooktwitterredditpinterestlinkedinby feather