Θ. Σταθάκης: “Αδιανόητη απόφαση για την παρακολούθηση των συνεδριάσεων του Δ.Σ.”ρ

Θ. Σταθάκης: “Αδιανόητη απόφαση για την παρακολούθηση των συνεδριάσεων του Δ.Σ.”ρ

Για τη στέρηση της δυνατότητας παρακολούθησης από τους πολίτες των δημοτικών συμβουλίων του δήμου Κισάμου διαμαρτύρεται με επιστολή του ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης του δημου Κισσάμου, Θοδωρής Σταθάκης.

Ειδικότερα:

“Ως μείζονα αντιπολίτευση του δήμου Κισσάμου προσπαθήσαμε, πιέσαμε την δημοτική αρχή, να δοθεί η δυνατότητα, στους πολίτες που επιθυμούν να παρακολουθούν τις συνεδριάσεις του δημοτικού συμβουλίου. Δυστυχώς κάτι τους «φοβίζει» και δεν το επιθυμεί από μόνη της.

Απευθυνθήκαμε στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση Κρήτης , στους θεματοφύλακες της νομιμότητας, ως ύστατη προσπάθεια για την τήρηση της νομιμότητας εκ μέρους της προέδρου του δημοτικού συμβουλίου, αλλά και του συνόλου της δημοτικής αρχής.

Τελικά, σας ενημερώνουμε ότι η προσφυγή μας απορρίφθηκε. Οπότε και με την βούλα του Κράτους δεν θα καλούνται πολίτες( όχι μόνο στον δικό μας δήμο, διότι η απόφαση είναι ντε φάκτο, για το σύνολο της χώρας), μόνο άμα και όποιους θέλει η εκάστοτε δημοτική αρχή.
Δίνουμε συγχαρητήρια στον κ. Δήμαρχο (και στην κυβερνητική υποστήριξη), διότι τελικά είχε δίκιο όταν είπε: «ότι θέλετε κάνετε, όσες ενστάσεις και να κάνετε, θα πέφτουν». Από δω και στο εξής αγαπητοί συνδημότες μας, άμα θέλετε ας διαμαρτυρηθείτε μόνοι σας, ως πολίτες, μπορεί να έχετε καλύτερη αντιμετώπιση.

Τους λόγους απόρριψης τους αφήνουμε ασχολίαστους και δηλώνουμε προς την Υπηρεσία, ότι ως πρόσωπα συνεχίσουν και χαίρουν της εκτιμήσεως μας, ως θεματοφύλακες όμως της νομιμότητας, πρέπει να σκεφτούν τελικά εάν εξυπηρετούν το δημόσιο συμφέρον με τις αποφάσεις τους ή συμβάλουν σε μεγαλύτερη παρακμή της ήδη δοκιμασμένης ελευθερίας έκφρασης και απονομής της πολυπόθητης δικαιοσύνης, που περιμένουν οι “μή ισχυροί πολίτες”.

Απόφαση για όποιον ενδιαφέρεται ΑΔΑ: ΨΜ6ΡΟΡ1Θ-Τ08

Με εκτίμηση

Το σύνολο των μελών της Μείζονας Αντιπολίτευσης Δήμου Κισσάμου.”

Μοιραστείτε το... Facebooktwitterredditpinterestlinkedinby feather