Τέσσερα νέα ασθενοφόρα σε Κέντρα Υγείας της Κρήτης

Τέσσερα νέα ασθενοφόρα σε Κέντρα Υγείας της Κρήτης

Τέσσερα νέα ασθενοφόρα παραδόθηκαν σήμερα Πέμπτη από την 7η ΥΠΕ στα Κέντρα Υγείας τα Κέντρα Υγείας Κανδάνου, Βάμου, Βιάννου και Καστελλίου Ηρακλείου.

Η ενίσχυση και ο εκσυγχρονισμός της Δημόσιας Υγείας και της Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας ήταν, είναι και θα είναι προτεραιότητα”, επισημαίνει ο Υποδιοικητής της 7ης ΥΠΕ Κρήτης, Δημήτρης Αγαπίου, και προσθέτει, “Προσωπικά οφείλω να ευχαριστήσω θερμά όσους συνέβαλαν και κυρίως την Διεύθυνση Προγραμματισμού, την Διεύθυνση Τεχνικής Υπηρεσίας και την Διεύθυνση Οικονομικής Οργάνωσης και Υποστήριξης της 7ης ΥΠΕ καθώς χωρίς όλες και όλους εσάς τίποτα δεν θα μπορούσε να επιτευχθεί!”

“Με την ευκαιρία αυτή οφείλω να ευχαριστήσω τους επαγγελματίες Υγείας και το προσωπικό των Μονάδων Π.Φ.Υ μας για τις υπηρεσίες που προσφέρουν καθημερινά σε απρόβλεπτες ακόμα και αντίξοες συνθήκες πολλές φορές. Η σταδιακή ανανέωση όλων των ασθενοφόρων των Κέντρων Υγείας, αποτελεί και προσωπική δικαίωση στοχοθεσίας όπως και προσπαθειών από την ανάληψη των καθηκόντων μου στην 7η ΥΠΕ ως Υποδιοικητής, υπεύθυνος της Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας στην Κρήτη μας. Διαχρονικά η καλύτερη απάντηση σε ανάγκες δίνεται με πράξεις, έργα και αποτέλεσμα στο πεδίο. Βασική στόχευση η πρόσφορα σε όλες και όλους σε ευάλωτες στιγμές της ζωής”, καταλήγει ο κ. Αγαπίου.

Μοιραστείτε το... Facebooktwitterredditpinterestlinkedinby feather