Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Κισσάμου

Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Κισσάμου

Με πέντε θέματα ημερήσιας διάταξης συνεδριάζει την ερχόμενη Δευτέρα 12 Ιουνίου, στις 17:00 μ.μ., στην αίθουσα συνεδριάσεων της Τοπικής Κοινότητας Δραπανιά, το ΔΣ Κισσάμου.

Θέματα ημερήσιας διάταξης:

1.Απόφαση επικαιροποίησης της υπ’ αριθ. 76/2022 Απόφασης Δημοτικού Συμβουλίου και Έγκρισης της Μετατροπής Εισφοράς γης σε χρήμα δυνάμει των διατάξεων του άρθρου 34 του Ν.4759/2020, με προσδιορισμό του χρηματικού ποσού μετατροπής σε ποσό ανώτερο της αντικειμενικής αξίας, για τμήμα ακινήτου συν. εμβαδού 26.644,46 τ.μ. ιδιοκτησίας της εταιρείας με την επωνυμία IKOS KISSAMOS- ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ.
2.Ακύρωση Προγραμματικής Σύμβασης Δήμου Κισσάμου-Δήμου Χανίων και ΟΑΚ Α.Ε για το έργο <Αντικατάσταση αγωγών αμιάντου και ανίχνευση διαρροών του δικτύου ύδρευσης εντός της πόλεως της Κισσάμου>.
3.Υπογραφή Προγραμματικής Σύμβασης Δήμου Κισσάμου και Ο.Α.Κ.ΑΕ για την Πράξη <Αποκατάσταση βλαβών του οδικού δικτύου στο Δημοτικό Διαμέρισμα Λουσακιών Δ.Κισσάμου που επλήγη από την θεομηνία <Ελπίδα> Ιαν.2022>.
4.Συμπλήρωση της υπ.αρ.21/2022 απόφασης Δημοτικού Συμβουλίου.
5.Χαρακτηρισμός επιχείρησης ως εποχικής (Εισήγηση Οικον. Υπηρεσίας)

Μοιραστείτε το... Facebooktwitterredditpinterestlinkedinby feather