Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Κισάμου (θέματα)

Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Κισάμου (θέματα)

Το Δημοτικό Συμβούλιο Κισάμου θα συνεδριάσει την Παρασκευή 11 Αυγούστου, στις 4 μ.μ., στην αίθουσα συνεδριάσεων της Τοπικής Κοινότητας Δραπανιά, με τα παρακάτω θέματα  ημερήσιας διάταξης:

1. Ετήσιος προγραμματισμός ανθρώπινου δυναμικού Δημόσιας Διοίκησης έτους 2024.

2. Πρόσληψη προσωπικού Ι.Δ.Ο.Χ. (2 μηνών) για την ανασκαφική έρευνα σωστικού χαρακτήρα στην διανοιγμένη οδό εντός του κηρυγμένου αρχαιολογικού χώρου στη θέση «Βιγλιά» Κ. Γραμβούσας.

3. Εγκριση της υπ. αρ.16/2023 απόφασης Κοινωφελούς Επιχείρησης (τροποποίηση προυπολογισμού).

4. Παραχώρηση χρήσης Δημοτικού Ακινήτου Κ. Βάθης, στη Μονομετοχική Α.Ε. για δημιουργία παιδικής χαράς/δημόσιου χώρου αναψυχής.

5. Επιχορήγηση Ένωσης Πολιτιστικών Φορέων Κισάμου (ΕΠΟΦΕΚ) με ποσό 2.000 ευρώ για «Γιορτές Ρόκκας 2023».

6. Μετάθεση συμβατικού χρόνου παράδοσης προμήθειας εξοπλισμού Σταθμού Μεταφόρτωσης Αποβλήτων (ΣΜΑ) έως 8-9-2023.

7. Εγκριση σχεδίου Προγραμματικής Σύμβασης για την Πράξη με τίτλο «Ενταξη στο Εθνικό Δίκτυο μονοπατιών και διαδρομών πεζοπορίας, περιπατητικής διαδρομής από αρχαιολογικό χώρο Φαλάσαρνας έως και λιμνοθάλασσας Μπάλου Κοινοτήτων Πλατάνου και Γραμβούσας μήκους 14 χιλιομέτρων».

8. Εγκριση της υπ. αρ. 28/2023 απόφασης Ε.Π.Ζ. Τοποθέτηση και χρήση πλωτής εξέδρας και διαδρόμου στη θαλάσσια περιοχή Μπάλος Κισάμου.

9. Εγκριση σύνταξης πρωτοκόλλου διοικητικής αποβολής.

10. Λήψη νέας απόφασης σχετικά με την μετατροπή εισφοράς γης σε χρήμα στο ύψος του ποσού της αντικειμενικής αξίας τιμήματος ακινήτου συν. εμβαδού 26.644,46 τ.μ. ιδιοκτησίας της εταιρείας IKOS KISSAMOS, δυνάμει των διατάξεων του αρ.34 Ν. 4759/2020. Ενημέρωση και ενέργειες για τη δωρεά από την εταιρεία  του επιπλέον της αντικειμενικής αξίας χρηματικού ποσού του 1.264.209,41 ευρώ.

Μοιραστείτε το... Facebooktwitterredditpinterestlinkedinby feather