Συνεχίζει την καταγραφή των προβλημάτων ο Γιάννης Κασσελάκης

Συνεχίζει την καταγραφή των προβλημάτων ο Γιάννης Κασσελάκης

Οι χθεσινές επισκέψεις του υποψηφίου βουλευτή της ΝΔ κ.Κασσελάκη Ιωάννη ξεκίνησαν από το Παράρτημα της ΕΛΕΠΑΠ Χανίων, το πρώτο φιλανθρωπικό μη κερδοσκοπικό σωματείο σε ολόκληρη την Κρήτη το οποίο λειτουργεί από το 1980 προσφέροντας τεράστιας αξίας αναντικατάστατες υπηρεσίες στη χανιώτικη κοινωνία.

Ξεναγήθηκε στους χώρους από τον αντιπρόεδρο κ.Κανιτσάκη και ενημερώθηκε για τις αυξημένες ανάγκες κυρίως σε κτιριακό επίπεδο ώστε να εξακολουθήσουν να παρέχονται ιδανικά οι υπηρεσίες της φυσικοθεραπείας, εργοθεραπείας ,λογοθεραπείας ,θεραπευτικής κολύμβησης ,αισθητηριακής ολοκλήρωσης ,ατομικής ,ομαδικής και οικογενειακής ψυχοθεραπείας ,του τμήματος πρώιμης παρέμβασης ειδικής προσχολικής αγωγής και του τμήματος για νήπια 1 έως και 2 ετών .
Στο Γενικό Νοσοκομείο Χανίων συναντήθηκε με τον διοικητή κ.Μπέα και τον υποδιοικητή κ.Μπολώτη για μια συζήτηση εφ’ όλης της ύλης για όλα τα φλέγοντα θέματα που πρέπει να επιλυθούν με τον ταχύτερο δυνατόν τρόπο ώστε να καταστεί το νοσοκομείο ικανό να καλύπτει πλήρως τις ανάγκες των κατοίκων όλου του νομού αλλά και των επισκεπτών.
Στη συνέχεια ο κ. Κασσελάκης επισκέφθηκε στην Ξυλοκαμάρα τον διευθυντή του σταθμού παραγωγής ηλεκτρικού ρεύματος ΔΕΗ κ. Κουτσάκη. Μεταξύ των θεμάτων που συζητήθηκαν διεξοδικά κυριάρχησε ο ρόλος που θα παίξει η μονάδα και φυσικά οι εργαζόμενοι στην πράσινη ενεργειακή  μετάβαση όλου του νησιού.
Ακολούθως ο κ.Κασσελάκης συναντήθηκε με τον διοικητή της πυροσβεστικής υπηρεσίας νομού Χανίων κ.Τσιλιμιγκάκη και με τον διοικητή του πρώτου πυροσβεστικού σταθμού νομού Χανίων κ.Μπόμπορη ,τους οποίους ευχαρίστησε για το υψηλό φρόνημα που επιδεικνύουν οι πυροσβέστες κατά την άσκηση των καθηκόντων τους ενώ στη συνέχεια κατέγραψε όλα τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν σε επίπεδο προσωπικού και εξοπλισμού.
Μοιραστείτε το... Facebooktwitterredditpinterestlinkedinby feather