Συνάντηση για την διαχείριση των απορριμμάτων στη Κρήτη παρουσία στελέχους της αρμόδιας Ευρωπαϊκής Επιτροπής

Συνάντηση για την διαχείριση των απορριμμάτων στη Κρήτη παρουσία στελέχους της αρμόδιας Ευρωπαϊκής Επιτροπής

Παρουσία του προϊσταμένου της διοικητικής μονάδας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής «Έξυπνη και διατηρήσιμη ανάπτυξη και υλοποίηση προγραμμάτων Κύπρου-Ελλάδας»  Carsen Rasmussen και του Περιφερειάρχη Σταύρου Αρναουτάκη πραγματοποιήθηκε συνάντηση με τους εκπροσώπους των ΦΟΔΣΑ Κρήτης.

Στη συνάντηση συζητήθηκαν όλα τα θέματα για την χρηματοδότηση νέων έργων στη διαχείριση των απορριμμάτων στη Κρήτη και η πορεία υλοποίησης υφιστάμενων έργων.

Ο κ.  Αρναουτάκης καλωσορίζοντας τον κ. Rasmussen, εξέφρασε τις ευχαριστίες του για το παραγόμενο έργο όλων των φορέων για την διαχείριση των απορριμμάτων στη Κρήτη, τη στήριξη του Υπουργείου Περιβάλλοντος αλλά και της Ευρωπαϊκής Ένωσης που χρηματοδοτεί την υλοποίηση έργων στο νησί.

Στη συνάντηση στη Περιφέρεια συμμετείχαν ο Πρόεδρος του ΕΣΔΑΚ Κρήτης Ζαχαρίας Καλογεράκης, ο Δήμαρχος Χερσονήσου Πρόεδρος ΦΟΔΙΣΑ Βόρειας Πεδιάδας Γιάννη Σέγκος, ο γενικός διευθυντής ΔΕΔΙΣΑ Κώστας Πατεράκης, η Προϊσταμένη ΕΥΔ ΕΠ Περιφέρειας Κρήτης Μαρία Κασωτάκη καθώς επίσης υπηρεσιακά στελέχη από τις αρμόδιες υπηρεσίες.

Μοιραστείτε το... Facebooktwitterredditpinterestlinkedinby feather