Συναντήσεις του δημάρχου Πλατανιά στην Αθήνα για θέματα του δήμου και της ΠΕΔ

Συναντήσεις του δημάρχου Πλατανιά στην Αθήνα για θέματα του δήμου και της ΠΕΔ

Ο Δήμαρχος Πλατανιά Μαλανδράκης Ιωάννης, απουσιάζει από τα Χανιά έως και την Παρασκευή 11 Φεβρουαρίου, λόγω μετάβασης του στην Αθήνα όπου θα έχει συναντήσεις, για θέματα του Δήμου και της ΠΕΔ Κρήτης.

Αναλυτικά θα έχει τις παρακάτω επαφές:

  • Την Τρίτη 8 και την Τετάρτη 9 Μαρτίου, συνάντηση με τον Πρόεδρο της ΚΕΔΕ κ Παπαστεργίου, για συζήτηση των θεμάτων που έχει θέσει η ΠΕΔ Κρήτης, ενόψει της δια ζώσης συνεδρίασης του Δ.Σ. της ΚΕΔΕ.
  • Επίσης την Τετάρτη 9 Μαρτίου θα έχει συνάντηση εργασίας με τον Γενικό Δ/ντη της ΔΕΠΑΝ κ Κουτσιώρη, με αντικείμενο τη συνεργασία μεταξύ των δύο φορέων για την υποστήριξη  των υπηρεσιών  του Δήμου.
  • Την Πέμπτη 10 Μαρτίου το πρωί, θα συμμετέχει ως Ομιλητής στo  Συνέδριο  Smart Cities, ενώ το απόγευμα της ίδιας ημέρας θα παραστεί στην Τελετή  απονομής βραβείων  “Best City Awards”  στο Ίδρυμα Μιχάλη Κακογιάννη, μαζί με την Προϊσταμένη του Αυτοτελούς Τμήματος Προγρ/σμού κα Μπερτσουλάκη Όλγα και τον Ειδικό Συνεργάτη του Δήμου κ. Μάρκο Μαλανδράκη.  
  • Τέλος την Παρασκευή 11 Μαρτίου θα έχει και πάλι συνάντηση με  Γενικό Δ/ντη της ΔΕΠΑΝ κ Κουτσιώρη, με αντικείμενο συνεργασίας την Διοικητική και Τεχνική υποστήριξη της Υπηρεσίας Δόμησης του Δήμου Χανίων στο πλαίσιο της Διαδημοτικής Συνεργασίας για την υποβοήθηση της άσκησης των αρμοδιοτήτων πολεοδομίας στο Δήμο Πλατανιά.

Τον Δήμαρχο θα αντικαθιστά ο Αντιδήμαρχος κ. Γεώργιος Καλαϊτζάκης και σε περίπτωση κωλύματος του ο κ. Ιωάννης Σταματάκης.

Μοιραστείτε το... Facebooktwitterredditpinterestlinkedinby feather