Συμμετοχή της Περιφέρειας Κρήτης στην ψηφιακή έκθεση « FMS-Food Market Show-Edition 2»

Συμμετοχή της Περιφέρειας Κρήτης στην ψηφιακή έκθεση « FMS-Food Market Show-Edition 2»

Η Περιφέρεια Κρήτης, συνεχίζοντας την προσπάθεια της και ανταποκρινόμενη στις συνθήκες που έχουν προκύψει λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού, θα συμμετέχει για δεύτερη φορά στην ψηφιακή έκθεση« FMSFOOD MARKET SHOW Edition 2», η οποία  θα διεξαχθεί από 11 – έως 14 Μαΐου 2021.

Οι συμμετέχοντες, θα έχουν τη δυνατότητα μέσω μιας εμπλουτισμένης  ψηφιακής πλατφόρμας με πολλά και σύγχρονα «εργαλεία», να δημιουργήσουν το εταιρικό προφίλ της επιχείρησης τους  να προβάλουν και να προωθήσουν τα προϊόντα τους.

Η ψηφιακή έκθεση περιλαμβάνει οργανωμένες διαδικτυακές εμπορικές B2Bσυναντήσεις, μεταξύ των εκπροσώπων των τοπικών επιχειρήσεων και αγοραστών της διεθνούς αγοράς.

Οι συναντήσεις θα δώσουν την ευκαιρία σε όλους τους συμμετέχοντες να προωθήσουν τα προϊόντα τους σε εγχώριους κι διεθνείς αγοραστές των κλάδων του χονδρεμπορίου, των σούπερ μάρκετ, των ξενοδοχείων και της μαζικής εστίασης.

Σε δήλωσή του ο Αντιπεριφερειάρχης, Μανόλης Χνάρης ανέφερε, ότι, «Η συμμετοχή στην ψηφιακή έκθεση «Food Market Show» παρά τους περιορισμούς που έχουν δημιουργηθεί λόγω της πανδημίας, δεν θα σταθούν εμπόδιο στη συνεχή και οργανωμένη προσπάθεια που καταβάλλουμε, ως Περιφέρεια Κρήτης, με σκοπό την ανάδειξη, προβολή και προώθηση, των τοπικών μας προϊόντων».

Για περισσότερες πληροφορίες και δήλωση συμμετοχής, στον σύνδεσμο:

https://www.crete.gov.gr/enimerosi/grafeio-typoy/anakoinosi-prosklisi-fms-food-market-show-edition-2-poy-tha-diexachthei-apo-11-14-ma-oy-2021/

Μοιραστείτε το... Facebooktwitterredditpinterestlinkedinby feather