Συλλυπητήρια Παναγιώτη Σημανδηράκη για την πτώση του πυροσβεστικού Canadair και τον χαμό των δυο πιλότων

Συλλυπητήρια Παναγιώτη Σημανδηράκη για την πτώση του πυροσβεστικού Canadair και τον χαμό των δυο πιλότων

Σε συλλυπητήριο μήνυμά του ο Δήμαρχος Χανίων, Παναγιώτης Σημανδηράκης, αναφορικά με την πτώση του πυροσβεστικού αεροσκάφους Canadair στην Κάρυστο εν ώρα καθήκοντος και τον τραγικό χαμό των δύο πιλότων, Χρήστο Μούλα και Περικλή Στεφανίδη, αναφέρει:

“Η Ελλάδα σήμερα πενθεί την απώλεια δύο νέων εν ενεργεία πιλότων που βρέθηκαν αντιμέτωποι με την πύρινη λαίλαπα και που με αυτοθυσία κλήθηκαν να εκπληρώσουν το καθήκον τους, λαμβάνοντας μέρος σε κατασβέσεις πυρκαγιών που εδώ και μέρες μαίνονται σε όλη την Ελλάδα.

Ο Χανιώτης κυβερνήτης του αεροσκάφους Χρήστος Μούλας και ο συγκυβερνήτης του, Περικλής Στεφανίδης, έχασαν τη ζωή τους ενώ βρίσκονταν στην «πρώτη γραμμή» για να προστατεύσουν και να προφυλάξουν από τη μανία της φύσης, ανθρώπινες ζωές, περιουσίες και περιοχές ολόκληρες.

Η τοπική κοινωνία των Χανίων και ο Δήμος Χανίων, στεκόμαστε βαθιά συντετριμμένοι απέναντι στην τραγωδία αυτή, που στέρησε, τόσο άδικα και τόσο νωρίς, τη ζωή αυτών των δύο νέων ανθρώπων.

Εκ μέρους του Δήμου Χανίων και του Δημοτικού μας Συμβουλίου, θέλω να εκφράσω στις οικογένειες των πεσόντων τα ειλικρινή και θερμά μου συλλυπητήρια. Αθάνατοι”.

Μοιραστείτε το... Facebooktwitterredditpinterestlinkedinby feather