Συμπόρευση Μ. Ντουντουλάκη με τον Γ. Κασσελάκη

Συμπόρευση Μ. Ντουντουλάκη με τον Γ. Κασσελάκη

Την απόφασή του να συμπαραταχθεί με τον υποψήφιο δήμαρχο Πλατανιά Γιάννη Κασσελάκη, ενώνοντας δυνάμεις, ανακοίνωσε σήμερα ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης στο Δημοτικό Συμβούλιο Πλατανιά Μανώλης Ντουντουλάκης.

Στην ανακοίνωσή του, με τίτλο

ΑΠΟΦΑΣΗ ΝΤΟΥΝΤΟΥΛΑΚΗ ΓΙΑ ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΠΛΑΤΑΝΙΑ αναφέρει:

Όλοι όσοι ασχολούνται διαχρονικά με τα κοινά ανιδιοτελώς, έχοντας ειλικρινείς προθέσεις και όρεξη για δουλειά, ξέρουν πολύ καλά τη φράση του Μακρυγιάννη για το «εμείς».

Αυτό το «εμείς» υπηρετούμε αταλάντευτα από την πρώτη μέρα της ενασχόλησής μας με την αυτοδιοίκηση και συνεχίζουμε, με κινητήρια δύναμη την εμπειρία που έχουμε αποκτήσει από τον Δήμο Κολυμβαρίου (πριν γίνει Καποδιστριακός-ως Αντιδήμαρχος), όπως και όλα τα χρόνια που διετέλεσα ως επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης στο Δήμο Πλατανιά και ως μέλος της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων (ΠΕΔ) Κρήτης.

Ο νυν Δήμαρχος και οι συνεργάτες του μετά από δεκατρία χρόνια θητείας  απέδειξαν  ότι δεν διαθέτουν την ικανότητα την επάρκεια αλλά και την πολιτική βούληση να ανταποκριθούν οργανωμένα στις απαιτήσεις που έχουν διαμορφωθεί.

Κάτω από αυτές τις συνθήκες η επιλογή της νέας Δημοτικής Αρχής πρέπει να γίνει με αίσθημα ευθύνης και με αποκλειστικά αξιοκρατικά κριτήρια, ώστε ικανοί δημότες μας να αναλάβουν την παλινόρθωση και επαναφορά της ομαλότητας στον Δήμο μας μακριά από ρουσφέτια, φαυλότητα, διασπάθιση πόρων κτλ.

Η πολυτέλεια της χαλαρής ψήφου στο κουμπάρο στο χωριανό στο γείτονα στον φίλο στον συγγενή, πρέπει να αποκλεισθεί αν δεν συνοδεύεται με αξιοσύνη ικανότητα και όρεξη για δουλειά.

Είναι δική μας ευθύνη αλλά και ιερό δημοκρατικό δικαίωμα η επιλογή του νέου Δημάρχου και των συνεργατών που θα ανταποκριθούν στις προσδοκίες μας και το καλώς εννοούμενο Δημόσιο και Δημοτικό συμφέρον.

Το μέλλον του Δήμου μας είναι στα χέρια μας και δεν πρέπει μια ακόμη ευκαιρία να πάει χαμένη, και να θυσιασθεί στον βωμό σκοπιμοτήτων.

Εξάλλου ο νυν Δήμαρχος και οι συνεργάτες του δεκατρία χρόνια έδωσαν ότι είχαν, τα έργα και οι ημέρες τους φανερές, ο κύκλος τους καλώς η κακώς έκλεισε, επομένως ήλθε  η ώρα ενός νέου Δημάρχου που αποδεδειγμένα θα είναι άξιος, ικανός, καταρτισμένος οργανωτικός και προπάντων  να διαθέτει δημοκρατικό ήθος και ύφος.

Ατενίζουμε το μέλλον με ένα πλαίσιο αρχών, θέσεων και προτάσεων, που αποτελεί με πρωτοβουλία μας, το αποτέλεσμα ενός αξιόπιστου και δημιουργικού διαλόγου με τις τοπικές κοινωνίες, τους αυτοδιοικητικούς και κοινωνικούς φορείς, αλλά κυρίως με τους ίδιους τους πολίτες, στην βάση ευρύτερων συναινέσεων, και προοδευτικών προγραμματικών συγκλίσεων.

Τομείς όπως η καθημερινότητα, η κοινωνική πολιτική, η προστασία του περιβάλλοντος, τα έργα υποδομών, , ο πολιτισμός και ο αθλητισμός, ο τουρισμός και η γεωργία, αλλά και ο σχεδιασμός και η υλοποίηση της τοπικής αυτοδιοίκησης, αποτελούν τον πυρήνα της δράσης μας.

Βαδίζουμε προς τις εκλογές του 2023 με σαφή και συγκεκριμένο προσανατολισμό, αλλά και με ρεαλιστικό σχεδιασμό, ώστε να ανταποκριθούμε στις μεγάλες σύγχρονες προκλήσεις του Δήμου.

Η διεύρυνση  στα Συμβούλια μας με νέους ανθρώπους, νέα πρόσωπα, γυναίκες, η πληρέστερη αντιπροσώπευση από διάφορους χώρους της κοινωνίας, είναι μια νέα αντίληψη διαβούλευσης και συνεργασίας.

Η διαβούλευση, ο διάλογος με την κοινωνία, είναι σεβασμός προς τον πολίτη, προς την κοινωνία, ώστε να ενώσουμε τελικά την ίδια την κοινωνία μας μέσα από τις διαδικασίες των συζητήσεων για τα προβλήματα, τα πραγματικά προβλήματα και τις ανάγκες μας όπως τοπικά διαμορφώνονται.

Η ενωτική μας πρωτοβουλία να είναι ένα νέο ξεκίνημα για την αλλαγή σελίδας στο Δήμο Πλατανιά .

Με τις σκέψεις αυτές, αποφασίσαμε να συμπαραταχθούμε , να ενώσουμε τις δυνάμεις μας και να προχωρήσουμε με υποψήφιο Δήμαρχο τον κο Γιάννη Κασσελάκη.

Ζητάμε την συστράτευση όλων σας στην προσπάθεια αυτή, και να είσαστε σίγουροι, ότι το ψηφοδέλτιο μας έχει δημιουργήσει όλες τις προϋποθέσεις εκείνες, που θα μας δώσουν την νίκη, για να προχωρήσουμε στην υλοποίηση των πολιτικών μας στον Δήμο Πλατανιά.

Με εκτίμηση

Μανώλης Ντουντουλάκης

Μοιραστείτε το... Facebooktwitterredditpinterestlinkedinby feather