Στον Βάμο Αποκορώνου βρέθηκε χθες ο Γιάννης Κασσελάκης

Στον Βάμο Αποκορώνου βρέθηκε χθες ο Γιάννης Κασσελάκης

Στον Βάμο Αποκορώνου βρέθηκε χθες ο υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ κ.Κασσελάκης Ιωάννης. Επισκέφθηκε το Κέντρο Υγείας Βάμου όπου συνομίλησε με τον διευθυντή κ. Βροχάρη. Αναφέρθηκαν τα μεγάλα προβλήματα που δημιουργούνται στο κέντρο υγείας εξαιτίας του μεγάλης γεωγραφικής έκτασης που ανήκει στην αρμοδιότητά του. Έτσι καθίσταται επιβεβλημένη η επάνδρωσή του με ειδικευμένους γιατρούς και νοσηλευτές προκειμένου να ανταποκρίνεται επαρκώς στον όγκο των εργασιών και μάλιστα κατά την διάρκεια της τουριστικής περιόδου.

Στη συνέχεια ο κ.Κασσελάκης συνάντησε τον διοικητή του Πυροσβεστικού Σταθμού Βάμου κ.Αργυρόπουλο ο οποίος του εξέθεσε τα θέματα που αντιμετωπίζει ο σταθμός ,ένα πυροσβεστικό τμήμα επαρκώς επανδρωμένο το οποίο παράγει εξαίρετο έργο προστασίας της ευρύτερης περιοχής.

Ακολούθως ο υποψήφιος βουλευτής επισκέφθηκε τον δήμαρχο Αποκόρωνα κ.Κουκιανάκη. Κατά την διάρκεια της συζήτησή τους τονίστηκε η ανάγκη  της συμμετρικής ανάπτυξης του Αποκόρωνα έτσι ώστε με την τουριστική να συμβαδίζει και η ανάπτυξη της ενδοχώρας για ταυτόχρονη ωφέλεια όλων των δημοτών.

Την Δευτέρα, 1η Μαΐου, τίμησε την εργατική πρωτομαγιά στο μνημείο Ειρήνης και Εργαζομένων. “Εμείς διεκδικούμε να δημιουργούμε θέσεις εργασίας ώστε να μην μένει κανείς χωρίς δουλειά”, ανέφερε χαρακτηριστικά ο υποψήφιος βουλευτής.

Κατόπιν  έφτιαξε το πρωτομαγιάτικο στεφάνι στα πορτοκαλοχώρια του νόμου μας και συνέχισε στα ορεινά με επίσκεψη στον πολιτιστικό σύλλογο Μεσκλών ο οποίος διοργάνωσε μια εξαιρετική γιορτή. Τέλος παρευρέθηκε στην ζεστή γιορτή που διοργανώθηκε από τον πολιτιστικό σύλλογο Μαραθοκεφάλας.
Μοιραστείτε το... Facebooktwitterredditpinterestlinkedinby feather