Στον δήμο και σε υπηρεσίες της Κισάμου η Σέβη Βολουδάκη

Στον δήμο και σε υπηρεσίες της Κισάμου η Σέβη Βολουδάκη

Η κ. Σέβη Βολουδάκη, υποψήφια βουλευτής με τη ΝΔ, επισκέφθηκε το απόγευμα της Παρασκευής, γνωστό οινοποιείο στο Καστέλι, το Αστυνομικό τμήμα Καστελίου Κισσάμου, την Πυροσβεστική Υπηρεσία, το Κέντρο Υγείας και συναντήθηκε με διοικήσεις και προσωπικό, ενώ ενημερώθηκε από το Δήμαρχο Κισσάμου, κ. Γ. Μυλωνάκη και μέλη του δημοτικού συμβουλίου, για τα προβλήματα και τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει ο δήμος.

Υποστελέχωση των υπηρεσιών, συνεχής αύξηση των όλων των αναγκών ιδίως κατά τους θερινούς μήνες, ελλείψεις σε υλικοτεχνικές υποδομές, σε οχήματα και σε εξειδικευμένο προσωπικό, το χρονίζον πρόβλημα της αδεσποτίας, η πάταξη της εγκληματικότητας, οι διασώσεις και η επικινδυνότητα των πεζοπορικών μονοπατιών, η αύξηση του κόστους παραγωγής, η έλλειψη κινήτρων στους νέους για να ασχοληθούν με τη γεωργία και την κτηνοτροφία που οδηγεί και σε ερημοποίηση της υπαίθρου, ήταν μερικά από τα θέματα που συζητήθηκαν, ενώ έγινε ειδική αναφορά στην ιδιάζουσα μορφολογία της περιοχής και στην έκταση του δήμου που φιλοξενεί κάποιες από τι πλέον δημοφιλείς και τουριστικές παραλίες της Ελλάδας.

Η κυρία Βολουδάκη δήλωσε : «Κοινός τόπος στις συζητήσεις με όλες τις αρχές του Καστελίου ήταν οι ελλείψεις σε υλικοτεχνικές υποδομές και σε εξειδικευμένο προσωπικό που οδηγούν σε καθυστερήσεις, δυσπραγία και δημιουργούν επιπλέον προσκόμματα στις υπηρεσίες της περιοχής κατά την εκτέλεση των καθηκόντων τους ενώ δυσκολεύουν την καθημερινότητα των πολιτών. Η εικόνα που παρουσιάζει το Κέντρο Υγείας είναι αποκαρδιωτική. Σοβαρά προβλήματα στο κτήριο, εξουθενωμένο προσωπικό, ελλείψεις σε φάρμακα και υλικά. Σίγουρα δεν είναι αυτό το κέντρο υγείας που αξίζει στους κατοίκους της Κισσάμου και πρέπει να λάβει δράση άμεσα η πολιτεία. Στο θέμα της αδεσποτίας, που πραγματικά «ρημάζει» τις περιουσίες των κατοίκων της περιοχής, φαίνεται ότι, παρά τις προσπάθειες του Μανούσου και της πολιτείας να μπει ένα τέλος στην παράνομη και καταχρηστική αυτή τακτική μερικών, το πρόβλημα παραμένει και πρέπει να δοθεί οριστική λύση άμεσα».

Στον Μαραθώνιο Κρήτης

«Είμαι χαρούμενη που τρέξαμε με τα παιδιά στην σημερινή γιορτή του αθλητισμού. Ο μαραθώνιος Κρήτης αποτελεί μια πολυδιάστατη διοργάνωση, αθλητική και πολιτιστική, που γεννήθηκε από την σημαντική πρωτοβουλία Χανιωτών που αγαπούν το τρέξιμο. Είναι χρέος μας να την στηρίζουμε είτε με την ενεργή συμμετοχή μας, είτε ενθαρρύνοντας όσους συμμετέχουν, για να καθιερωθεί ακόμα περισσότερο στις συνειδήσεις όλων ως ένα από τα μεγαλύτερα αθλητικά γεγονότα του τόπου μας και, γιατί όχι, να εξελιχθεί σε μια πανευρωπαϊκή διοργάνωση», δήλωσε η κ. Βολουδάκη στην γραμμή του τερματισμού του αγώνα δρόμου των 2,5 χλμ. του 7ου Μαραθωνίου Κρήτης.

Μοιραστείτε το... Facebooktwitterredditpinterestlinkedinby feather