Στον Δικηγορικό Σύλλογο και στους πολύτεκνους των Χανίων, ο Γιάννης Κασσελάκης

Στον Δικηγορικό Σύλλογο και στους πολύτεκνους των Χανίων, ο Γιάννης Κασσελάκης

Ο υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ κ.Κασσελάκης Ιωάννης επισκέφθηκε χθες τον Δικηγορικό Σύλλογο Χανίων, τον πρώτο που ιδρύθηκε στην Κρήτη το 1884 μετά το “Μεγάλο Σηκωμό” του 1866 και την Επανάσταση του 1878 και από τους πρώτους της Ελλάδας.

Έχει δημιουργήσει τεράστια παρακαταθήκη σε επιστημονικό και κοινωνικό και πνευματικό  επίπεδο.Αγωνίζεται εκτός των άλλων για την ειρήνη και τον ανθρωπισμό , για την Δικαιοσύνη και  την Δημοκρατία ,για την Αλήθεια , για την αναγνώριση των  δικαιωμάτων των Χανίων ,για την ισόρροπη ανάπτυξη του νησιού και την τόνωση του Συγκρητισμού.
Αναφέρθηκαν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν  οι  νέοι δικηγόροι οι οποίοι καλούνται να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις των καιρών συνεχίζοντας την υλοποίηση της αποστολής του Δικηγορικού Σώματος.
Παρά τις προθέσεις της κυβέρνησης δεν έχει δρομολογηθεί ακόμη η δημιουργία του Νέου Δικαστικού Μεγάρου στα Χανιά λόγω προβλημάτων στο ιδιοκτησιακό καθεστώς του επιλεγμένου οικοπέδου αλλά αυτό είναι προτεραιότητα της Ν.Δ. για το νομό.
Στη συνέχεια ο κ. Κασσελάκης επισκέφθηκε τους συλλόγους τριτέκνων και πολυτέκνων όπου ενημερώθηκε για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι πολυμελείς οικογένειες και κατέγραψε τις προτάσεις και τα αιτήματά τους. Ακολούθως είχε εποικοδομητική συνάντηση με τους αρμόδιους στην ΔΕΥΑΒΑ. Η συζήτηση επικεντρώθηκε σε θέματα στελεχών μια εργατικού δυναμικού αλλά και στην ανάγκη διαφάνειας της λειτουργίας ώστε να εξασφαλίζεται η ποιότητα του νερού, η επάρκεια, η ελαχιστοποίηση των απωλειών και η βελτιστοποίηση της άντλησης.
Μοιραστείτε το... Facebooktwitterredditpinterestlinkedinby feather