Στις 7 Αυγούστου ο Λαφονήσιος δρόμος 2021

Στις 7 Αυγούστου ο Λαφονήσιος δρόμος 2021

Ο Δήμος Κισάμου, η Περιφέρεια Κρήτης, η Περιφερειακή Ενότητα Χανίων και ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Χανίων (Σ.Δ.Υ.Χ.) διοργανώνουν τον  «Λαφονήσιο Δρόμο»το Σάββατο 7 Αυγούστου 2021. Ο Λαφονήσιος Δρόμος περιλαμβάνει δύο αγώνες:

Αγώνα Δρόμου  5.100 μ. για τρέξιμο και δυναμικό βάδισμα

Αγώνας Δρόμου 12.500 μ.

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ

Αγώνας Δρόμου 5.100 μ. για τρέξιμο και δυναμικό βάδισμα

Χώρος και ώρα  εκκίνησης (ανά μπλοκ): Χρυσοσκαλίτισσα, από 18:15

Χώρος και ώρα τερματισμού: Παραλία Λαφονησίου έως 19:15

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ:

Α) Γενική  Κατάταξη

Β)  Κατάταξη Ανδρών

Γ)  Κατάταξη Γυναικών

Δ)   Κατάταξη Α.Μ.Ε.Α.

Αγώνας Δρόμου 12.500 μ.

Χώρος και  ώρα  εκκίνησης (ανά μπλοκ): Λιβάδια  από 18:15

Χώρος και   ώρα   τερματισμού: Παραλία Λαφονησίου έως 20:15

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ:

Α) Γενική  Κατάταξη

Β)  Κατάταξη Ανδρών

Γ)  Κατάταξη Γυναικών

Δ)   Κατάταξη Α.Μ.Ε.Α.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ  ΑΓΩΝΩΝ

Α) Εγγραφές θα γίνονται  μόνο ηλεκτρονικά μέχρι την Τρίτη 3 Αυγούστου 2021 ή έως συμπληρωθεί ο αριθμός συμμετοχών, μέσα από την ιστοσελίδα του ΣΔΥΧ (https://sdyh.gr/ ). Μαζί με την ηλεκτρονική σας εγγραφή είναι υποχρεωτικό να αναφέρετε αν ενδιαφέρεστε για την δωρεάν μεταφορά σας και επιστροφή με λεωφορείο του ΚΤΕΛ (αναχώρηση από Χανιά στην οδό Αναγνώστου Γογονή – Παλαιά Ηλεκτρική, στις 13.30 ή από Καστέλι μπροστά από το Δημαρχείο Κισσάμου στις 14.30). Επιστροφή μετά το πέρας των εκδηλώσεων περίπου στις 21:15.

Β) Κόστος εγγραφής: 6 Ευρώ για όλους τους αγώνες. Εξαιρούνται παιδιά ηλικίας έως 16 ετών και μέλη-αθλητές αθλητικών σωματείων. Το κόστος εγγραφής καταβάλλεται κατά την παραλαβή του υλικού των αγώνων.

Γ) Για λόγους ασφάλειας και καλύτερης οργάνωσης του Λαφονήσιου Δρόμου οι δρομείς θα μεταφερθούν στους χώρους εκκίνησης των αγώνων με λεωφορεία της Οργανωτικής Επιτροπής που θα αναχωρήσουν από το Λαφονήσι  (πάνω στην άσφαλτο μπροστά από Μίνι Μάρκετ) στις 17:30.

Δ)  Στους εγγεγραμμένους συμμετέχοντες  όλων των αγώνων θα δοθούν αναμνηστικό μετάλλιο και τεχνικό μπλουζάκι.

Στον αγώνα των 5.100 μ. κύπελλα θα απονεμηθούν στους 3 πρώτους νικητές   της γενικής κατάταξης και των κατατάξεων ανδρών, γυναικών και Α.Μ.Ε.Α.

Στον αγώνα των 12.500 μ. κύπελλα θα απονεμηθούν στους 3 πρώτους νικητές  της γενικής κατάταξης και των κατατάξεων ανδρών, γυναικών και Α.Μ.Ε.Α.

Ε) Η παραλαβή του υλικού των αγώνων (τσιπ, τεχνικό μπλουζάκι, αριθμός  κ.λπ.) θα γίνεται την Παρασκευή 6 Αυγούστου 2021 από:

α) το Γραφείο του Σ.Δ.Υ.Χ. (Σφακίων 4,  1ος Όροφος, Χανιά ) και ώρα 19:30- 21:30,

β) από το Ισόγειο του Δημαρχείου Κισσάμου στο Καστέλι και ώρα 20:00- 21:00.

Ζ) Όσοι/ες επιθυμούν να προσφέρουν ως εθελοντές/όντριες στον Λαφονήσιο Δρόμο καλούνται να εγγραφούν ηλεκτρονικά στην σελίδα http:www.sdyh.gr στο αντίστοιχο πεδίο.

Η) Οι αγώνες θα διεξαχθούν με βάση το  ισχύον κατά την ημέρα του αγώνα Υγειονομικό Πρωτόκολλο της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού Πρωτόκολλο για τη Διεξαγωγή Αγώνων Δρόμου Εκτός Σταδίου. Η συμμετοχή όλων γίνεται αποκλειστικά με δική τους ευθύνη, καθώς πρέπει να έχουν πραγματοποιήσει απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις ώστε να έχει βεβαιωθεί ότι δεν αντιμετωπίζουν κάποιο πρόβλημα υγείας.

Για  κάθε πληροφορία και ενημέρωση μπορείτε να καλείτε: 

Α) Δήμο Κισσάμου,  Κα Μαρακάκη Βίκυ τηλ:28223-40200,

Β) Πλοκαμακη Μανόλη τηλ: 6973761676,

Γ) Αλογδιανάκη Γιώργο τηλ: 6972609521

Συνδιοργανωτές: ΣΕΓΑΣ ΚΡΗΤΗΣ -Ένωση Εννιαχωριανών Αθήνας και Πειραιά «Η ΧΡΥΣΟΣΚΑΛΙΤΙΣΣΑ» – Αθλητικός Όμιλος Κισσάμου – Μορφωτικός Πολιτιστικός Αθλητικός Σύλλογος Πλοκαμιανών Κισσάμου – Ένωση Πολιτιστικών Φορέων Κισσάμου  – Σύλλογοι της περιοχής: Κάμπου – Λειβαδίων -Βλατους – Περιβολίων –Τοπολιων -Έλους – Τοπικής Κοινότητας Βάθης Κεφαλίου.

Υποστηρικτές: Φιλανθρωπικό Σωματείο «Συνάνθρωπος» – Νεολαία Κισσάμου – Συλλογος Προβολής Κίσσαμου – Ερυθρός Σταυρός Κισσάμου

Μοιραστείτε το... Facebooktwitterredditpinterestlinkedinby feather