Σήμερα περνά από τα Χανιά η 20ή Πανελλήνια Λαμπαδηδρομία εθελοντών αιμοδοτών

Σήμερα περνά από τα Χανιά η 20ή Πανελλήνια Λαμπαδηδρομία εθελοντών αιμοδοτών

Στα Χανιά θα βρίσκεται σήμερα, Τρίτη 30 Αυγούστου 2022, η φλόγα της αγάπης και της αλληλεγγύης της 20ής Πανελλήνιας Λαμπαδηδρομίας Εθελοντών Αιμοδοτών.

Η πορεία της θα ξεκινήσει από την περιοχή «Χέρι» κοντά στο φρούριο Φιρκά, στις 19:00, για να συναντηθεί εντός του Ενετικού Λιμανιού με το παραδοσιακό δρώμενο Στράτα και να καταλήξει στον προαύλιο χώρο του Μητροπολιτικού Ναού Χανίων (Τριμάρτυρη). Εκεί στις 21:00 θα πραγματοποιηθεί η αφή της φλόγας. Τον βωμό θα ανάψει η χανιώτισσα πρωταθλήτρια Άννα Ντουντουνάκη, χρυσή πρωταθλήτρια Ευρώπης στην κολύμβηση.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Ν. Χανίων «Άγιος Ιωάννης», σκοπός της εκδήλωσης αυτής είναι η διάδοση του εθελοντισμού και ειδικότερα της εθελοντικής αιμοδοσίας, των βλαστοκυττάρων και του μυελού των οστών στην πόλη μας. Απευθύνουμε ανοιχτή πρόσκληση συμμετοχής προς όλους, φυσικά πρόσωπα, σχολεία, συλλόγους που θέλουν να συμμετέχουν ενεργά σε αυτή την εκδήλωση.

Ο Σύλλογος θα διαθέτει δωρεάν μπλουζάκια και δάδες κατά την έναρξη της Λαμπαδηδρομίας στον χώρο συγκέντρωσης (περιοχή «Χέρι», φρούριο Φιρκά), και δωρεάν μπλούζες στα γραφεία του Συλλόγου, Δραγούμη 2 και Ηρώων Πολυτεχνείου, σήμερα 10:00-12:00.

Για περισσότερες πληροφορίες τηλέφωνα: 6974937983 – Δέσποινα Ροδουσάκη και στα γραφεία του Συλλόγου τηλ.: 2821-344233.

Μοιραστείτε το... Facebooktwitterredditpinterestlinkedinby feather