Στην υπηρεσία μεταφορών Χανίων ο θεματικός αντιπεριφερειάρχης Κώστας Γύπαρης

Στην υπηρεσία μεταφορών Χανίων ο θεματικός αντιπεριφερειάρχης Κώστας Γύπαρης

O θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Κρήτης αρμόδιος για θέματα Μεταφορών και Επικοινωνιών, Κώστας Γύπαρης, επισκέφτηκε την προηγούμενη εβδομάδα τη Διεύθυνση Μεταφορών και Επικοινωνιών (Μηχανολογικό) της Π.Ε. Χανίων όπου είχε συνεργασία με τη νέα διευθύντρια της υπηρεσίας Ζαχαρούλα Μπουλταδακη, η οποία του έθεσε μια σειρά από θέματα που απασχολεί την υπηρεσία και το προσωπικό της.

Το τμήμα αυτό ενώ αποτελεί τη βασική υποδομή για την εξυπηρέτηση των πολιτών σε θέματα συγκοινωνιών, αποφέροντας ταυτόχρονα έσοδα στην αυτοδιοίκηση, αντιμετωπίζει πολλά και σύνθετα προβλήματα κυρίως λόγω της μεγάλης έλλειψης προσωπικού. Η κατάσταση επιδεινώθηκε την περίοδο της πανδημίας εξαιτίας των επιβαλλόμενων μέτρων προστασίας.
Συνέπεια όλων αυτών είναι, δυσλειτουργίες και μεγάλοι χρόνοι αναμονής για την εξυπηρέτηση των εμπλεκόμενων πολιτών και δημιουργία μακράς λίστας για τους υποψηφίους των διπλωμάτων οδήγησης όλων των κατηγοριών.

Παρά τις αντιξοότητες τα στελέχη του τμήματος με ζήλο και προσωπικό κόστος συνεχίζουν την μεγάλη προσπάθεια για τον εκσυγχρονισμό της υπηρεσίας και τη βελτίωση των υπηρεσιών .
Η ψηφιοποίηση του αρχείου, οι ηλεκτρονικές υπηρεσίες που προωθούνται από την Περιφέρεια, η αντιμετώπιση της έλλειψης χώρων και κυρίως η εξεύρεση προσωπικού και η αύξηση του αριθμού των εξεταστών οδήγησης ήταν το αντικείμενο της συνεργασίας του κ. Γύπαρη που αφού συνεχάρη την διευθύντρια και τα στελέχη για την προσπάθεια τους, δεσμεύτηκε με συνεχή συνεργασία και συντονισμό να συμβάλει στην εξεύρεση λύσεων και να καταβάλει κάθε προσπάθεια για να βοηθηθεί η υπηρεσία στο σημαντικό έργο της.

Μοιραστείτε το... Facebooktwitterredditpinterestlinkedinby feather