Στην κυριότητα του δήμου Πλατανιά το κτίριο του π.Ειρηνοδικείου Κολυμβαρίου

Στην κυριότητα του δήμου Πλατανιά το κτίριο του π.Ειρηνοδικείου Κολυμβαρίου

Πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή τηλεδιάσκεψη μεταξύ του Δημάρχου Πλατανιά Ιωάννη Μαλανδράκη και του υπουργού Δικαιοσύνης Κων/νου Τζιάρα, μετά από παρέμβαση του Βουλευτή Χανίων Μανούσου Βολουδάκη.

Στη συζήτηση που πραγματοποιήθηκε  δόθηκε η ευκαιρία στο Δήμαρχο Πλατανιά να ενημερώσει των Υπουργό για την αναγκαιότητα παραχώρησης του ανενεργού κτιρίου του πρώην Ειρηνοδικείου Κολυμβαρίου στο Δήμο, καθώς και τις ανάγκες που θα εξυπηρετήσει.

Επιπλέον ο Μ. Βολουδάκης, ανέφερε ότι το αίτημα του Δήμου είναι δίκαιο,  αιτείται για πολλά χρόνια και ότι πρέπει να ικανοποιηθεί.

Ο Υπουργός Δικαιοσύνης στο τέλος της τηλεσυνάντησης, δεσμεύθηκε όχι μόνο για την παραχώρηση της χρήσης του ακινήτου, αλλά και για την παραχώρηση της κυριότητας στο Δήμο Πλατανιά.

Ο Γιάννης Μαλανδράκης ευχαρίστησε θερμά τον Υπουργό για την άμεση ανταπόκριση του, αλλά και για την ικανοποίηση  του χρόνιου αιτήματος του Δήμου και τον Βουλευτή Χανίων κ.Βολουδάκη για την  υποστήριξη του.

Το επόμενο διάστημα θα γίνουν οι απαραίτητες γραφειοκρατικές ενέργειες και διαδικασίες για τη μεταβίβαση του ακινήτου στο Δήμο Πλατανιά.

Μοιραστείτε το... Facebooktwitterredditpinterestlinkedinby feather