Στην Κρήτη η τρίτη Ολομέλεια Προέδρων των Περιφερειακών Συμβουλίων

Στην Κρήτη η τρίτη Ολομέλεια Προέδρων των Περιφερειακών Συμβουλίων

Η τρίτη ολομέλεια των προέδρων των περιφερειακών συμβουλίων όλης της Ελλάδος, θα φιλοξενηθεί στην Κρήτη από την Περιφέρεια Κρήτης. Οι 12 πρόεδροι των περιφερειακών συμβουλίων θα φιλοξενηθούν στο νησί από σήμεραΠαρασκευή 17 έως και την Κυριακή 19 Σεπτεμβρίου.

«Είναι πολύ σημαντικό γεγονός γιατί όλοι συνάδελφοι πρόεδροι των περιφερειακών συμβουλίων της χώρας θα είναι εδώ στην Κρήτη, στο Ηράκλειο και θα μπορέσουμε να συζητήσουμε θέματα που έχουν να κάνουν με την λειτουργία των περιφερειακών συμβουλίων, γενικότερα θέματα της αυτοδιοίκησης, τη συνεργασία με τους κοινωνικούς φορείς, καθώς και την συνεργασία με τις παρατάξεις των περιφερειακών συμβουλίων, με στόχο να διαμορφώνουμε κοινές απόψεις για τη λειτουργία των περιφερειακών συμβουλίων», δήλωσε σχετικά ο πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Κρήτης Παύλος Μπαριτάκης.

Η έναρξη των εργασιών θα γίνει αύριο Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου στις 5 το απόγευμα στο ξενοδοχείο ΑΤΛΑΝΤΙΣ (αίθουσα Apollon) παρουσία του Περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρου Αρναουτάκη.

Το Σάββατο 18 Σεπτεμβρίου 2021 έχουν προγραμματιστεί οι παρακάτω εκδηλώσεις:

11:00 Ξενάγηση στο Αρχαιολογικό Μουσείο Ηρακλείου από την ξεναγό-συγγραφέα, κ. Αθηνά Κυριακάκη- Σφακάκη.

18:00 Επίσκεψη- Γευσιγνωσία στο Οινοποιείο Πατεριανάκη στις Μελέσσες.

19:30 Διάλεξη με θέμα «Αρχάνα και Ιυττός, λαμπρή συμβίωση αιώνων», Αίθουσα διαλέξεων Παλαιάς Ηλεκτρικής, Επιμέλεια- Παρουσίαση από την ξεναγό-συγγραφέα κ. Αθηνά Κυριακάκη- Σφακάκη.

Σύντομη Περιήγηση στις Αρχάνες

Την Κυριακή 19 Σεπτεμβρίου 2021 έχουν προγραμματιστεί οι παρακάτω εκδηλώσεις:

10:00 Συμμετοχή στις εκδηλώσεις μνήμης για την Επέτειο του Ολοκαυτώματος της Βιάννου, παρουσία της Προέδρου της Δημοκρατίας.

Ξενάγηση στο Μουσείο Ολοκαυτώματος Βιάννου

2η Συνεδρία με την «Ένωση Θυμάτων Ολοκαυτώματος Βιάννου» και το «Εθνικό Συμβούλιο των οφειλών της Γερμανίας προς την Ελλάδα»

Μοιραστείτε το... Facebooktwitterredditpinterestlinkedinby feather