Στενή συνεργασία ΟΑΚ και δήμου Χανίων για τα αναγκαία έργα στο κολυμβητήριο της Νέας Χώρας

Στενή συνεργασία ΟΑΚ και δήμου Χανίων για τα αναγκαία έργα στο κολυμβητήριο της Νέας Χώρας

Συνάντηση με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο του Οργανισμού Ανάπτυξης Κρήτης, κ. Άρη Παπαδογιάννη και τον Πρόεδρο του Δ.Σ. του Ο.Α.Κ. κ. Λευτέρη Κοπάση, είχαν την Πέμπτη 16/9/2021, ο Δήμαρχος Χανίων κ. Παναγιώτης Σημανδηράκης,  ο Αντιδήμαρχος Χανίων – αρμόδιος για θέματα Πολεοδομίας και Δόμησης – κ. Νίκος Χαζιράκης, ο Αντιδήμαρχος Χανίων – αρμόδιος για θέματα Αθλητισμού – κ. Στέλιος Μιχαϊλάκης καθώς και εκπρόσωποι της Υπηρεσίας Δόμησης του Δήμου Χανίων και στελέχη του Ο.Α.Κ.

Η συνάντηση έγινε με σκοπό, να συζητηθούν σε προγενέστερο χρόνο ακόμη, όλες οι λεπτομέρειες προκειμένου να υπάρξει ο βέλτιστος δυνατός συντονισμός των εμπλεκόμενων υπηρεσιών που θα συνεργαστούν το προσεχές χρονικό διάστημα, για την εκπόνηση των μελετών που έχει αναλάβει ο Ο.Α.Κ. στο Εθνικό Ναυταθλητικό Κέντρο Χανίων (κολυμβητήριο Νέας Χώρας).

Στη διάρκεια της και οι δυο πλευρές,  εξέφρασαν την πεποίθηση πως το έργο αυτό, έχει ένα έντονο κοινωνικό αποτύπωμα για τα Χανιά και σε κάθε περίπτωση, οι τεχνικές και γραφειοκρατικές διαδικασίες, δεν θα πρέπει να δημιουργήσουν επιπλέον χρονικές καθυστερήσεις στην υλοποίηση του.

«Από την πρώτη κιόλας στιγμή που ο Οργανισμός Ανάπτυξης Κρήτης ενεπλάκη στο συγκεκριμένο έργο, αναλαμβάνοντας την εκπόνηση των μελετών, δηλώσαμε πως η υλοποίηση του, αποτελεί ζήτημα πρώτης προτεραιότητας. Ο στόχος όπως προέκυψε και από την σημερινή συνάντηση με τον Δήμαρχο Χανίων κ. Παναγιώτη Σημανδηράκη και τους συνεργάτες του, είναι κοινός. Πεποίθηση μας είναι πως τα οποία πιθανά προβλήματα παρουσιαστούν, θα ξεπεραστούν μέσα από αυτή την συνεργασία. Κοινή μας βούληση – και αυτό εξηγεί και τους λόγους αυτής της συνάντησης – είναι να γίνει αντιληπτό πως, πριν ακόμη ξεκινήσει η εκπόνηση των μελετών, οι υπηρεσίες μας, θα πρέπει να έχουν εντοπίσει και αντιμετωπίσει τις αιτίες που μπορούν να μας προκαλέσουν πρόβλημα. Θ’ ακολουθήσουν και άλλες συναντήσεις μεταξύ των υπηρεσιακών μας. Αισθάνομαι αισιόδοξος πως τελικά, από εδώ και πέρα, όλα θα πάνε καλά», υπογράμμισε σε δήλωση του, ο Διευθύνων Σύμβουλος του Ο.Α.Κ. κ. Άρης Παπαδογιάννης.

 Από την πλευρά του, ο Δήμαρχος Χανίων κ. Παναγιώτης Σημανδηράκης μεταξύ άλλων τόνισε: «Ο Δήμος Χανίων στέκεται δίπλα στον ΟΑΚ, στη μεγάλη προσπάθεια που γίνεται ώστε οι Χανιώτισσες και οι Χανιώτες να έχουν ένα σύγχρονο κολυμβητήριο, που θα ανταποκρίνεται στις μεγάλες ανάγκες, αλλά και θα είναι αντάξιο στις μεγάλες διακρίσεις που πετυχαίνουν οι αθλητές μας.

Είμαστε σε διαρκή επικοινωνία και θεωρούμε ότι στα μεγάλα προβλήματα του τόπου, η συνεργασία μεταξύ των φορέων είναι απαραίτητη, για να δώσουμε απαντήσεις σε όσα μας απασχολούν για δεκαετίες.

Ευχαριστώ θερμά τον Διευθύνων Σύμβουλο του Ο.Α.Κ., Άρη Παπαδογιάννη και τον Πρόεδρο του Δ.Σ. Λευτέρη Κοπάση, για την άψογη συνεργασία και προσβλέπουμε σε επόμενες στο μέλλον».

Μοιραστείτε το... Facebooktwitterredditpinterestlinkedinby feather