Στα Χανιά την Τετάρτη ο Γιάννης Βαρουφάκης

Στα Χανιά την Τετάρτη ο Γιάννης Βαρουφάκης

Στο Ηράκλειο και στα Χανιά θα βρεθεί ο Γραμματέας του ΜέΡΑ25 και επικεφαλής της Συμμαχίας για τη Ρήξη Γιάνης Βαρουφάκης, στο πλαίσιο διήμερης περιοδείας, «κατά την οποία θα βρεθούν στο επίκεντρο μείζονα ζητήματα της τοπικής κοινωνίας, όπως τα θέματα των σεισμοπλήκτων στο Αρκαλοχώρι, το αφήγημα της “Ανάπτυξης” και ειδικά το θέμα του Αεροδρομίου στο Καστέλλι αλλά και το ζήτημα της ιδιωτικοποίησης του νερού», όπως αναφέρει στη σχετική ανακοίνωση το ΜέΡΑ25.

Το πρόγραμμα της περιοδείας

Τρίτη 4 Απριλίου

13:00 – Επίσκεψη στο Αρκαλοχώρι και συνάντηση με εκπροσώπους του Συλλόγου Σεισμοπλήκτων Δήμου Μινώα Πεδιάδας «Η Ελπίδα». Κατόπιν επίσκεψη στο Καστέλλι και συνάντηση με την Πρωτοβουλία Πολιτών για τη Διάσωση της Πεδιάδας.

20:30 – Κεντρική Πολιτική Ομιλία και συζήτηση με τους πολίτες στον Θεατρικό Σταθμό Ηρακλείου.

Τετάρτη 5 Απριλίου

11.00 – Επίσκεψη στο Γενικό Νομαρχιακό Νοσοκομείο Χανίων – Ενημέρωση από τους συλλόγους των εργαζομένων για τα τεράστια ζητήματα υποστελέχωσης αλλά και για τις μεθοδεύσεις ιδιωτικοποίησης της Δημόσιας Υγείας.

12:30 – Επίσκεψη στη ΔΕΥΑ Χανίων – Σύσκεψη με τους εργαζόμενους για το θέμα της ιδιωτικοποίησης του νερού.

19:00 – Ανοιχτή Συνέλευση Εκλογικής Επιτροπής Χανίων του ΜέΡΑ25 – Συμμαχία για τη Ρήξη, παρουσία του Γιάνη Βαρουφάκη και συζήτηση με τους πολίτες.
Καφέ «Κήπος» – Χανιά.

Μοιραστείτε το... Facebooktwitterredditpinterestlinkedinby feather