Το Chania Rock Festival συνδιοργανώνει με την Αντιπεριφέρεια Χανιων το DISCOVER το Σάββατο 8 και Κυριακή 9 Ιουλίου στο Θέατρο του Πάρκου Ειρήνης και Φιλίας.
Μετά το επιτυχημένο πρώτο DISCOVER που πραγματοποιήθηκε τον περασμένο Οκτώβριο στο Θέατρο «Δημήτρης Βλησίδης», ήρθε η ώρα και για την καλοκαιρινή έκδοση του συγκεκριμένου διημέρου, μόλις 3 εβδομάδες πριν το Chania Rock Festival 29-30/7 στο Θέατρο Ανατολικής Τάφρου).
Στο DISCOVER 2023, 6 νέα και λίγο παλαιότερα μουσικά σχήματα ανακαλύπτουν νέους φίλους της μουσικής τους ενώ οι φίλοι της ευρύτερης rock μουσικής ανακαλύπτουν νέα ακούσματα! Η ελεύθερη είσοδος στο φιλόξενο Πάρκο Ειρήνης και Φιλίας θα δώσει την ευκαιρία σε όλους του Χανιώτες να συμμετέχουν σε αυτή τη γιορτή της μουσικής!
Το πρόγραμμα του διημέρου :
ΣΑΒΒΑΤΟ 8 ΙΟΥΛΙΟΥ (έναρξη 18:30)
– Μάνος Τρυπιάς
– HYΔRA
– Ίχνη Του Νότου
ΚΥΡΙΑΚΗ 9 ΙΟΥΛΙΟΥ (έναρξη 19:00)
– The Halicuti Band
– Noisy Whisper
– Dom
* Το Chania Rock Discover στηρίζει την ΕΛΕΠΑΠ και πραγματοποιείται υπο την Aιγίδα του Δήμου Χανίων και ΚΕΠΠΕΔΗΧ ΚΑΜ
Μοιραστείτε το...




