Σήμερα το τελευταίο αντίο στον Γιώργο Κουκλάκη-συλλυπητήρια μηνύματα

Σήμερα το τελευταίο αντίο στον Γιώργο Κουκλάκη-συλλυπητήρια μηνύματα

Το μεσημέρι της Δευτέρας στις 12:00 συγγενείς και φίλοι αποχαιρετούν τον Γιώργο Κουκλάκη, τον παλιό αυτοδιοικητικό και αντιπρόεδρο του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Κρήτης που έφυγε από τη ζωή το απόγευμα του Σαββάτου.

Η κηδεία του θα τελεστεί στον Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου Σπλάντζιας, στα Χανιά.

Συλλυπητήρια μηνύματα από φορείς

Συλλυπητήρια ανακοίνωση για τον θάνατο του Γιώργου Κουκλάκη εξέδωσε ο αντιπεριφερειάρχης Χανίων, κ. Νικόλαος Καλογερής, κάνοντας λόγο για: «Βαθύτατη θλίψη μάς προκαλεί η ξαφνική απώλεια του συμπολίτη μας Γιώργου Κουκλάκη, ενός ανθρώπου που υπηρέτησε τον τόπο μας, μέσα από θέσεις ευθύνης στην αυτοδιοίκηση και στους κοινωνικούς φορείς των Χανίων, με σεμνότητα και νηφαλιότητα. Εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένειά του και τους οικείους του».

Ντόρα Μπακογιάννη: Έφυγε ο αγαπημένος φίλος μου Γιώργος Κουκλάκης.
Το μεσημέρι στο Μαράθι και το απόγευμα έφυγε για το μεγάλο ταξίδι!
Μαζί περάσαμε πολλά, χαρές και λύπες, νίκες και ήττες.
Πάντα παρών. Πάντα με καλοσύνη, που τη κάλυπτε με τη βροντερή φωνή του! Πάντα να αγωνίζεται για τους παππούδες και τις γιαγιάδες, τα παιδιά που είχαν ανάγκη, για όποιον χρειαζόταν τη βοήθεια του!
Στην αγαπημένη του σύζυγο Τασία, τις κόρες του Βιβή, Γεωργία και Μαίρη και τον γαμπρό του Νίκο, τα θερμότερά μου συλλυπητήρια. Είμαστε όλοι περήφανοι για σένα Γιώργο.

Συλλυπητήρια δήλωση του Διευθύνοντος Συμβούλου του Οργανισμού Ανάπτυξης Κρήτης, κ. Άρη Παπαδογιάννη, για το θάνατο του Γεωργίου Κουκλάκη
Με αφορμή τον ξαφνικό θάνατο του τέως Αντιδημάρχου Χανίων και Αντιπροέδρου
του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Κρήτης, Γεωργίου Κουκλάκη, ο Διευθύνων
Σύμβουλος του Οργανισμού Ανάπτυξης Κρήτης, κ. Άρης Παπαδογιάννης,
προέβη στην παρακάτω συλλυπητήρια δήλωση: «Είναι από τις φορές που αντιλαμβάνεσαι ότι τα πάντα στην ζωή, μπορούν να αλλάξουν με δραματικό τρόπο, από τη μια στιγμή στην άλλη…
Μόλις πριν από λίγες ημέρες, κάναμε μαζί το μεγάλο «βήμα», για ένα έργο που όταν θα ολοκληρωθεί, θα φέρει εξ’ ολοκλήρου την υπογραφή, του αείμνηστου Γιώργου Κουκλάκη, την επαναλειτουργία της Β’ Νοσηλευτικής Πτέρυγας του Τομέα Χανίων του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Κρήτης.
Με τον Γιώργο, μοιραστήκαμε κοινούς αγώνες, στόχους και αγωνίες.
Συμπορευτήκαμε στην Αυτοδιοίκηση, δουλέψαμε μαζί για τα Χανιά, την πόλη που αγαπήσαμε με πάθος και πετύχαμε αρκετά.
Ζήσαμε μαζί στιγμές χαράς, επιτυχίας, αλλά και δύσκολες, όπως αυτή που
βιώνουμε τώρα, όλοι όσοι αγαπήσαμε τον άνθρωπο Γιώργο Κουκλάκη και
αιφνιδιαστήκαμε από το ξαφνικό «φευγιό» του. Ο Γιώργος μας δίδαξε όλους με τις αρετές του – κυρίως αυτής της ανιδιοτελούς προσφοράς – και θα μείνει για πάντα στη μνήμη και την καρδιά μας».

Ο βουλευτής Χανίων Αλέξανδρος Μαρκογιαννάκης στο μήνυμά του αναφέρει πως «ο  Γιώργος Κουκλάκης, που τόσο ξαφνικά χάθηκε από κοντά μας, ήταν ένας άνθρωπος ξεχωριστός. Πολύτιμος για τους φίλους του, ειδικά για εμάς τους νεότερους, δοτικός προς τους συνανθρώπους του. Υπηρέτησε με συνέπεια, αξιοπρέπεια και υψηλό αίσθημα ευθύνης το δημόσιο βίο των Χανίων. Τον αποχαιρετώ με βαθιά θλίψη έχοντας στη σκέψη μου την οικογένειά του, στην οποία εκφράζω τα πιο ειλικρινή μου συλλυπητήρια».

Συλλυπητήριο μήνυμα για την απώλεια του Γιώργου Κουκλάκη εξέδωσε κι ο πρόεδρος ΔΕΕΠ Χανίων, αναφέροντας: «Συντετριμμένοι πληροφορηθήκαμε, την είδηση του ξαφνικού θανάτου του αγαπητού σε όλους μας, Γιώργου Κουκλάκη. Ο Γιώργος Κουκλάκης ήταν πάντα μπροστάρης στους αγώνες της παράταξης, άνθρωπος της προσφοράς, και πολύ αγαπητός στην κοινωνία των Χανίων. Του άρεσε να προσφέρει και να βοηθάει τους συνανθρώπους του που είχαν ανάγκη και αυτό το κατάφερνε από όλες τις θέσεις που είχε αναλάβει στο πλούσιο βιογραφικό του. Είχε διατελέσει για πολλά χρόνια αντιδήμαρχος Χανίων, πρόεδρος του Δημοτικού Γηροκομείου Χανίων, πρόεδρος της Δημοτικής Επιχείρησης ΚΥΔΩΝ, αντιπρόεδρος της Δημοτικής Πινακοθήκης, ενώ τα τελευταία χρόνια ήταν Αντιπρόεδρος του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Κρήτης.
Ο Γιώργος Κουκλάκης θα μείνει πάντα στις καρδιές μας και στην μνήμη μας, για την αγωνιστικότητα του, την καλοσύνη του, την ανιδιοτελή προσφορά του προς τον συνάνθρωπο και την αγάπη του για τον τόπο του.
Ο Πρόεδρος και όλα τα μέλη της Δ.Ε.Ε.Π. Χανίων, εκφράζουμε τα ειλικρινή συλλυπητήρια μας στην αγαπημένη του σύζυγο Τασία, στις κόρες του Βιβή, Γεωργία και Μαίρη και σε όλους τους οικείους του.
Σε ευχαριστούμε, για την αστείρευτη προσφορά σου και την μεγάλη παρακαταθήκη που μας αφήνεις!
Καλό σου ταξίδι, Γιώργο!».

Στο μήνυμά του, ο δήμαρχος Πλατανιά κ. Ιωάννης Μαλανδράκης αναφέρει: « Η ξαφνική απώλεια του Γιώργου Κουκλάκη, γέμισε με θλίψη την τοπική κοινωνία των Χανίων. Ο Γιώργος ήταν ένας ακούραστος εργάτης της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, την οποία τίμησε με την ευσυνειδησία του, το ενδιαφέρον του και την ειλικρινή διάθεσή του για προσφορά, από όλες τις θέσεις που υπηρέτησε, ως αντιδήμαρχος Δήμου Χανίων, ως πρόεδρος του Δημοτικού Γηροκομείου, της Δημοτικής Πινακοθήκης, της Δημοτικής Επιχείρησης “ΚΥΔΩΝ” και ως Πρόεδρος του Ιδρύματος Χρονίων Παθήσεων Χανίων. Ως συνάδελφος τραπεζικός υπάλληλος, είχαμε την ευκαιρία να συνεργαστούμε πολλές φορές ως μέλη και οι δυο της ΟΤΟΕ, όπου κι εκεί η συνεισφορά του ήταν πάντα ουσιαστική κι αποτελεσματική. Ο Γιώργος όμως πάνω απ΄όλα ήταν ένας ευγενής άνθρωπος, με ήθος και αξίες, ιδιαίτερα αγαπητός σε όλους εμάς που είχαμε την τύχη να τον γνωρίσουμε.
Εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια, στην οικογένειά του και στους οικείους του καθώς και στην αυτοδιοικητική οικογένεια του Δήμου Χανίων».

O δήμαρχος Αποκορώνου, Χ. Κουκιανάκης. «Με βαθιά θλίψη πληροφορηθήκαμε τη ξαφνική απώλεια του Γεώργιου Κουκλάκη με καταγωγή από τον Κεφαλά του Δήμου Αποκορώνου.Η πολυετής ενασχόληση του με τα κοινά των Χανίων,υπήρξε παράδειγμα για όλους εμάς…Με σεβασμό , ήθος, καλοσύνη και υψηλό αίσθημα ευθύνης υπηρέτησε τον τόπο μας και τους ανθρώπους του.Είχε διατελέσει επί σειρά ετών αντιδήμαρχος Χανίων, πρόεδρος του Δημοτικού Γηροκομείου Χανίων, πρόεδρος της Δημοτικής Επιχείρησης ΚΥΔΩΝ, αντιπρόεδρος της Δημοτικής Πινακοθήκης, ενώ τα τελευταία χρόνια ήταν Αντιπρόεδρος του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Κρήτης.
Εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους φίλους του. Ευχαριστούμε για την άοκνη συνεισφορά του και ελπίζουμε να φανούμε αντάξιοι συνεχιστές της ανιδιοτελούς προσφοράς στα κοινά» δηλώνει στην σχετική συλλυπητήρια ανακοίνωση ο δήμαρχος Αποκορώνου, Χ. Κουκιανάκης.

Ο τ. δήμαρχος Χανίων Τάσος Βάμβουκας αναφέρει για τον εκλιπόντα «βαθιά και ειλικρινής η θλίψη μας για την απώλεια του Γιώργου Κουκλάκη. Ο φίλος μου ο Γιώργος, ήταν η προσωποποίηση του παλιού καλού Χανιώτη. Ο φίλος μου ο Γιώργος, ήταν η προσωποποίηση του παλιού καλού Χανιώτη. Με μακρά πορεία στην αυτοδιοίκηση, επί της θητείας μου, διετέλεσε αντιδήμαρχος και ανέλαβε τα καθήκοντα του προέδρου του δημοτικού γηροκομείου, όπου είχαμε άριστη συνεργασία. Εκφράζω τα θερμά μου συλλυπητήρια στην σύζυγο και τα παιδιά του.

Ο Σύλλογος Εργαζομένων σε Παράρτημα ΑμεΑ Χανίων, Παράρτημα ΠΠΚΝ Χανίων και Παράρτημα ΑμεΑ Ρεθύμνου σε σχετική ανακοίνωση αναφέρουν: «Με βαθιά θλίψη πληροφορηθήκαμε την ξαφνική απώλεια του αγαπητού μας Γεωργίου Κουκλάκη Α’ Αντιπροέδρου του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Κρήτης. Ως σύλλογος των εργαζομένων, εκφράζουμε τα βαθύτατα συλλυπητήρια μας στην οικογένεια του εκλιπόντος και τους οικείους του. Ο αγαπημένος μας Αντιπρόεδρος θα μείνει πάντα ζωντανός στις καρδιές μας, καθώς συνέβαλε με αφοσίωση και αγάπη στην εύρυθμη λειτουργία των Δομών του Κέντρου. Η κληρονομιά που μας αφήνει θα συνεχίσει να μας εμπνέει και να μας καθοδηγεί στο έργο μας για το κοινό καλό.

Με απόλυτο σεβασμό στη μνήμη του, δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε το έργο που αγαπούσε και αφιερωνόταν στην προώθηση των αξιών και του ήθους που υπηρέτησε με αφοσίωση. Ας είναι αιώνια η μνήμη του».

Η Ευαγγελία Κουρουπάκη σε μήνυμά της αναφέρει τα εξής: «Τόσο αναπάντεχα, τόσο ξαφνικά μου ήρθε το “κακό νέο” για τον Γιώργο Κουκλάκη.
Σοκαρίστηκα, δεν μπορούσα να πιστέψω αυτό που άκουσα.
Ήταν όμως τόσο αλήθεια ή εισαγωγή της είδησης: “Έφυγε ένας Χανιώτης φίλος σου που δεν περνούσε μέρα να μην ρωτήσει για σένα, να μην πει τα καλύτερα λόγια, να μην ενδιαφερθεί…”.
Πρόλαβα στις πρόσφατες εκλογές και σου είπα τόσα “ευχαριστώ”.αν και ήσουν συνεργάτης της Ντόρας.
“Καλό ταξίδι” φίλε μου, τα Χανιά φτώχυναν σήμερα».

Μοιραστείτε το... Facebooktwitterredditpinterestlinkedinby feather