Σημαντικές επαφές στην Κίσαμο για τον Γιάννη Κασσελάκη

Σημαντικές επαφές στην Κίσαμο για τον Γιάννη Κασσελάκη

Ιδιαίτερα σημαντικές συναντήσεις είχε χθες στην Κίσαμο ο υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ  Γιάννης Κασσελάκης. Αρχικά επισκέφθηκε τον δήμαρχο Κισάμου κ.Μυλωνάκη με τον οποίο συζήτησε εκτενώς τις πρωτοβουλίες που έχει αναλάβει ο δήμος και η κυβέρνηση ώστε η Κίσαμος να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της τουριστικής ανάπτυξης όπως η ολοκλήρωση των έργων του ΒΟΑΚ, η παράκαμψη του κέντρου της Κισάμου, οι εργασίες αναβάθμισης του λιμανιού. Επιπρόσθετα τονίστηκε η ανάγκη επίλυσης των θεμάτων ύδρευσης, άρδευσης και αποχέτευσης. Προτεραιότητα πάντα αποτελεί η προσπάθεια προστασίας των περιοχών ιδιαίτερου κάλλους και μεγάλης επισκεψιμότητας της ευρύτερης περιοχής.

Στη συνέχεια ο κ. Κασσελάκης επισκέφθηκε και ενημερώθηκε από τους αρμόδιους του Κέντρου Υγείας Κισάμου για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το κέντρο λόγω του φόρτου εργασίας ειδικά τους μήνες με αυξημένο τουρισμό και για τις ανάγκες που υπάρχουν για επάνδρωση και υλικό εξοπλισμό. Ακολούθως ο υποψήφιος βουλευτής μετέβη στην πυροσβεστική υπηρεσία Κισάμου προκειμένου να συγχαρεί το προσωπικό για την αποτελεσματικότητα και την ετοιμότητά τους αλλά και για να καταγράψει τις ανάγκες του σταθμού σε εκσυγχρονισμό και επάνδρωση.
Τέλος σε εγκάρδιο κλίμα πραγματοποιήθηκε συνάντηση στο Αννουσάκειο Ίδρυμα Κισάμου το οποίο παρά τα προβλήματα που αντιμετωπίζει, και τα οποία καταγράφηκαν , προσφέρει ένα εξαιρετικά σημαντικό έργο – προσφορά στους πάσχοντες συνανθρώπους μας.
Μοιραστείτε το... Facebooktwitterredditpinterestlinkedinby feather