Σειρά συναντήσεων του Γ. Μαλανδράκη. Ποιούς είδε τι συζήτησε

Σειρά συναντήσεων του Γ. Μαλανδράκη. Ποιούς είδε τι συζήτησε

Ο Δήμαρχος Πλατανιά και εκ νέου υποψήφιος Δήμαρχος κος Ιωάννης Μαλανδράκης μαζί με υποψήφιους συμβούλους του Συνδυασμού «Αυτοδιοικητική Συνεργασία Πολιτών» επισκέφτηκαν  σήμερα Τρίτη 19 Σεπτεμβρίου 2023, αρχικά το Λιμενικό Ταμείο Χανίων όπου συναντήθηκαν με τον Πρόεδρο του Λιμενικού Ταμείου Χανίων κ. Δημήτρη Βιριράκη και υπηρεσιακούς παράγοντες, προκειμένου να συζητήσουν θέματα που αφορούν στη συνεργασία του Δήμου Πλατανιά με την Λιμενική Επιτροπή.

Ειδικότερα συζήτησαν την πλήρη ολοκλήρωση και παράδοση του Έργου Ανακατασκευής και Διαμόρφωσης χερσαίας ζώνης στο λιμενίσκο Κολυμπαρίου, για το οποίο ο Δήμος Πλατανιά είχε εκπονήσει τις σχετικές περιβαλλοντικές μελέτες και στη συνέχεια ακολούθησε διεξοδική συζήτηση για τον λιμενίσκο στην Κοινότητα Πλατανιά, τη διαδικασία αδειοδότησής του, καθώς και για παρεμβάσεις που γίνονται σε συνεργασία με τον Δήμο στους λιμενίσκους των Ραβδούχα και Αφράτων.

Στη συνέχεια ο Δήμαρχος Πλατανιά με τους υποψήφιους συμβούλους του Συνδυασμού του, επισκέφτηκαν την Ιερά Μητρόπολη Κυδωνίας & Αποκ/νου και τον Σεβασμιότατο κ.κ. Δαμασκηνό, με τον οποίο είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν αφενός για παρεμβάσεις που υλοποιεί ο Δήμος μέσω Προγραμματικών Συμβάσεων, όπως η ανάδειξη της δεξαμενής στην εκκλησιά του Αγίου Γεωργίου στους Λάκκους ,αφετέρου για την αδιάλειπτη και εξαιρετική συνεργασία με τη Μητρόπολη σε θέματα αλληλεγγύης και κοινωνικής προσφοράς.

Το άριστο κλίμα συνεργασίας επιβεβαιώθηκε και κατά την επίσκεψη στον Οργανισμό Ανάπτυξης Κρήτης στην οποία συναντήθηκαν με τον Πρόεδρο του Δ.Σ του ΟΑΚ κ. Θεόδωρο Νίνο και τον Δ/ντα Σύμβουλο κ. Άρη Παπαδογιάννη, με τους οποίους συζήτησαν για τα έργα τα οποία αφορούν την περιοχή του Δήμου και τα οποία ο Οργανισμός παρακολουθεί ως διευθύνουσα υπηρεσία. Η συζήτηση εστιάστηκε κυρίως στο μεγάλο έργο της Εγκατάσταση Επεξεργασίας Λυμάτων ΕΕΛ (Βιολογικός) στο Γεράνι, το οποίο αποτελεί έργο προϋπολογισμού 8.500.000€ και βρίσκεται σε διαδικασία εκτέλεσης. Επίσης συζητήθηκαν τα έργα τα οποία έχουν υποβληθεί από τον Δήμο Πλατανιά στο Πρόγραμμα LEADER και στο οποίο ο Οργανισμός Ανάπτυξης Κρήτης είναι ο φορέας υλοποίησής τους.

Στην Ιερά Μητρόπολη Κισσάμου & Σελίνου, ο Σεβασμιότατος κ.κ. Αμφιλόχιος ευχαρίστησε τον Δήμαρχο και τον Δήμο Πλατανιά για την πολύπλευρη υποστήριξη, που παρέχει όλα αυτά τα χρόνια στην Ιερά Μητρόπολη και έγινε εκτενής αναφορά στις κοινές δράσεις αλληλεγγύης και προσφοράς στον συνάνθρωπο που αφήνουν μεγάλο κοινωνικό αποτύπωμα.

Τέλος στην επίσκεψη στην Ορθόδοξη Ακαδημία Κρήτης, ο Γενικός Διευθυντής Δρ. Κων/νος Ζορμπάς υποδέχτηκε τον κ. Μαλανδράκη και τους συνεργάτες του, όπου τον ευχαρίστησε για την σημαντική υποστήριξή του στην ΟΑΚ, αλλά και τη συνεργασία που έχουν αναπτύξει σε μια σειρά δράσεων και πρωτοβουλιών.

Μοιραστείτε το... Facebooktwitterredditpinterestlinkedinby feather