Σειρά δράσεων στα Χανιά για την Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντή Αιμοδότη

Σειρά δράσεων στα Χανιά για την Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντή Αιμοδότη

Την Τετάρτη 15/06/2022, μια μέρα μετά την Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντή Αιμοδότη, που έχει καθιερωθεί να εορτάζεται στις 14 Ιουνίου διεθνώς, διοργανώνεται στο Δημαρχείο Χανίων σειρά δράσεων, με σκοπό να τιμηθεί ο ανώνυμος εθελοντής αιμοδότης για την ανιδιοτελή προσφορά του.

Ειδικότερα, την Τετάρτη 15/06/2021, από τις 9.00 έως τις 14.00, διοργανώνεται στο Δημαρχείο Χανίων εθελοντική αιμοδοσία από τον Σύλλογο Εθελοντών Aιμοδοτών Νομού Χανίων ο “Άγιος Ιωάννης”, σε συνεργασία με το Τμήμα Αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Χανίων “Ο Άγιος Γεώργιος”. Σημειώνεται πως κατά τη διάρκεια της εθελοντικής δράσης θα πραγματοποιηθεί δειγματοληψία και για τη δωρεά μυελού των οστών.

Επιπλέον, με τη στήριξη των Διευθύνσεων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Χανίων, εικαστικοί και εκπαιδευτικοί της πόλης μας θα ζωγραφίσουν και θα τραγουδήσουν με τα παιδιά, που θα προσέλθουν στο Δημαρχείο Χανίων, στις 11.00, στέλνοντας όλοι μαζί και φέτος το μήνυμα ότι “ΔΕΚΑ ΛΕΠΤΑ ΑΡΚΟΥΝ ΓΙΑ ΕΝΑ ΑΡΙΣΤΑ”.

Η Αδελφότητα Μικρασιατών Νομού Χανίων «Ο Άγιος Πολύκαρπος»

Η Αδελφότητα Μικρασιατών Νομού Χανίων «Ο Άγιος Πολύκαρπος», με τη συνδιοργάνωση της Περιφέρειας Κρήτης – Π.Ε. Χανίων και την αρωγή του Τμήματος Αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Χανίων «Ο Άγιος Γεώργιος», διοργανώνει Εθελοντική Αιμοδοσία, στο πλαίσιο της Επετείου Συμπλήρωσης 100 χρόνων από τη Μικρασιατική Καταστροφή, την Πέμπτη 16 Ιουνίου 2022, ώρες 9.00 – 14.00, στο Πνευματικό Κέντρο Χανίων.

 

 

 

Μοιραστείτε το... Facebooktwitterredditpinterestlinkedinby feather