Σαράντα “πανέμορφες” Harley Davidson στα Χανιά

Σαράντα “πανέμορφες” Harley Davidson στα Χανιά

40 Harley Davidson βρίσκονται από το Σάββατο στα Χανιά και έχουν τραβήξει πάνω τους τα βλέμματα, ακόμη και όσων δεν ασχολούνται με τον χώρο της μοτοσικλέτας.

Τα μέλη του HOG Athena Chapter διοργάνωσαν τη φετινή τους εξόρμηση στην Κρήτη και μετά από δύο ημέρες σε Ηράκλειο και Λασίθι, το Σάββατο επισκέφθηκαν το Ρέθυμνο και το απόγευμα της ίδια ημέρας έφτασαν στα Χανιά και κατέλυσαν σε ξενοδοχείο στο Σταλό.

Το πρόγραμμα της εκδρομής συνεχίζεται την πρωτομαγιά, με τους… Harleάδες να επισκέπτονται το Ενετικό Λιμάνι, τους Τάφους των Βενιζέλων και να τρώνε… αμερικάνικα σε γνωστό στέκι στο Αρώνι Ακρωτηρίου!

Info:To HOG Athena Chapter είναι το επίσημο εταιρικό group της αντιπροσωπείας Harley Davidson, στην Αθήνα. Ιδρύθηκε τον Απρίλιο του 1993, ως HOG Athens Chapter, παράλληλα με την εγκαθίδρυση της πρώτης αντιπροσωπείας της αμερικάνικης μοτοσυκλέτας στην Ελλάδα. To 2014, με την αλλαγή του Dealer σηματοδοτήθηκε η νέα εποχή για το Chapter, με νέο σώμα εθελοντών, νέα διεύθυνση και νέο όνομα: HOG Athena Chapter.

Όλα αυτά τα χρόνια, οι εκδρομές και τα events που έχουν διοργανώσει έχουν αφήσει το στίγμα τους, τόσο στους αναβάτες που συμμετείχαν, όσο και στις τοπικές κοινωνίες και τον κόσμο που συνάντησαν, στα μέρη που ταξίδεψαν.

Μοιραστείτε το... Facebooktwitterredditpinterestlinkedinby feather