“Πτέρυγα Γ. Κουκλάκης” στο Παράρτημα ΑμεΑ Χανίων

“Πτέρυγα Γ. Κουκλάκης” στο Παράρτημα ΑμεΑ Χανίων

Το όνομα του εκλιπόντος Γεωργίου Κουκλάκη θα λάβει η υπό κατασκευή Β’ Νοσηλευτική Πτέρυγα του Παραρτήματος ΑΜΕΑ Χανίων, ως ελάχιστος φόρος τιμής στη μνήμη του, όπως ανακοίνωσε το Διοικητικό Συμβούλιο του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Κρήτης, το οποίο εξέφρασε τα συλλυπητήριά του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:

«Με βαθιά οδύνη αποχαιρετούμε τον Γιώργο Κουκλάκη, για δεύτερη συνεχή θητεία Αντιπρόεδρο Α’ του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Κρήτης, μια προσωπικότητα που, τόσο διαχρονικά κατά την εν γένει πορεία του στα κοινά, όσο και στο διάστημα που υπηρέτησε σε θέσεις ευθύνης στην Πρόνοια, συνέδεσε το όνομά του με την άοκνη προσφορά, την αεικίνητη δράση και την ευαισθησία για το συνάνθρωπο. Πολύτιμος συνεργάτης του Φορέα και πρωτοστάτης σε δράσεις υπέρ της βελτίωσης ποιότητας ζωής των χρονίων πασχόντων, των ατόμων με αναπηρία, της τρίτης ηλικίας και των παιδιών σε κίνδυνο, ξεχώριζε πάντα για την ακριβοδίκαιη κρίση του, την ευρυμάθεια και την άμεση παρέμβασή του σε καταστάσεις ανάγκης. Το μαχητικό πνεύμα του και οι αγώνες που έδωσε για την αποκατάσταση χρονίων ζητημάτων του Φορέα μας, αποτελούν σπουδαία παρακαταθήκη. Ο πρόωρος και αδόκητος χαμός του αφήνει ένα δυσαναπλήρωτο κενό στην τοπική κοινωνία και στις καρδιές όλων μας. Υποβάλλουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Κρήτης, ονομάζει την υπό κατασκευή Β’ Νοσηλευτική Πτέρυγα του Παραρτήματος ΑΜΕΑ Χανίων «Πτέρυγα Γεώργιος Κουκλάκης», ως ελάχιστο φόρο τιμής στη μνήμη του εκλιπόντος, για τον οποίο η επαναλειτουργία της αποτελούσε οραματικό στόχο, στο πλαίσιο εκπλήρωσης του οποίου ο ίδιος πρωτοστάτησε στην υλοποίηση της αρχιτεκτονικής μελέτης που την αφορά και παρουσιάστηκε λίγες μέρες πριν το θάνατό του».

Μοιραστείτε το... Facebooktwitterredditpinterestlinkedinby feather