Ψηφιακή εφαρμογή εύρεσης εργασίας από τον Δήμο Πλατανιά

Ψηφιακή εφαρμογή εύρεσης εργασίας από τον Δήμο Πλατανιά

Τη δημιουργία της ψηφιακής εφαρμογής «Μένουμε Ενεργοί», με στόχο τη στήριξη της τοπικής επιχειρηματικότητας και την καταπολέμηση της ανεργίας, ανακοίνωσε ο Δήμος Πλατανιά.

Το «Μένουμε Ενεργοί» αποτελεί μια εφαρμογή προσφοράς και ζήτησης εργασίας στους παρακάτω επαγγελματικούς κλάδους:

-Αγροτικά Επαγγέλματα

-Τουρισμός

-Εστίαση

-Αγροδιατροφή

-Τέχνη Πολιτισμός

-Εκπαίδευση

-Υποστήριξη ευπαθών ομάδων.

Σύμφωνα με όσα ανακοίνωσε ο Δήμος Πλατανιά, «μέσα από την παραπάνω εφαρμογή, οι επιχειρηματίες, παραγωγοί, φορείς, συνεταιρισμοί, αγρότες, αλιείς μπορούν να δημοσιεύουν ανάγκες σε εργατικό δυναμικό και από την πλευρά του ο κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να δημοσιοποιεί με ασφαλή τρόπο τη διαθεσιμότητά του για παροχή εργασίας.

Ο Δήμος διασφαλίζει την οργανωμένη διάθεση των σχετικών δεδομένων και τη δυνατότητα αξιοποίησής από τα ενδιαφερόμενα μέρη για επικοινωνία και συνεργασία. Με τον τρόπο αυτό και μέσα από την αξιοποίηση της καινοτομίας και την ένταξή του στην ψηφιακή εποχή, ο Δήμος Πλατανιά φιλοδοξεί να συμβάλλει στην αντιμετώπιση ενός κοινωνικού ζητήματος, όπως η  απασχόληση και υποβοηθηθούν οι επιχειρήσεις στην εξεύρεση του κατάλληλου εργατικού δυναμικού.

Αξίζει να σημειωθεί ότι για την παραπάνω ψηφιακή εφαρμογή, ο Δήμος Πλατανιά διακρίθηκε με το BRONZE βραβείο, στην Ενότητα “Απασχόληση”, στη φετινή απονομή των “Best City Awards 2023”, των βραβείων που επιβραβεύουν τις καινοτόμες και έξυπνες πρακτικές για τη λειτουργία των Δήμων και των Περιφερειών».

Δείτε ΕΔΩ την εφαρμογή του Δήμου Πλατανιά 

Μοιραστείτε το... Facebooktwitterredditpinterestlinkedinby feather