Πρόταση από μέλη του ΕΒΕΧ, να τιμηθεί για την προσφορά του, ο Βαγγέλης Σπανουδάκης

Πρόταση από μέλη του ΕΒΕΧ, να τιμηθεί για την προσφορά του, ο Βαγγέλης Σπανουδάκης

Ο επί 22 χρόνια Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Χανίων Βαγγέλης Σπανουδάκης προ ημερών έφυγε από τη ζωή γεμίζοντας θλίψη τόσο τους οικείους του, όσο και την επιχειρηματική κοινότητα του νομού Χανίων.

Όπως αναφέρουν μέσω κοινώς τους ανακοίνωσης, τα μέλη του Δ.Σ. του ΕΒΕΧ, Στράτος Μπαλαντίνος και Χρήστος Τσοντάκης, “ο Βαγγέλης Σπανουδάκης υπήρξε ένας λαμπρός επιχειρηματίας και άξιος εκπρόσωπος των συναδέλφων μας, ανεβάζοντας κατά πολύ τον πήχη της επιχειρηματικότητας στα Χανιά, ενώ ταυτόχρονα κατάφερε μέσα από την μακρόχρονη πορεία του στα πράγματα, να ενισχύσει τον θεσμό του ΕΒΕΧ, να του προσδώσει κύρος και φυσικά οφείλουμε να του πιστώσουμε την άνθηση των εξαγωγών και της μεγάλης αύξησης της επιχειρηματικής δραστηριότητας στον τόπο μας.

Ως εκ τούτου και επειδή ως επιχειρηματίες και ως εκλεγμένα μέλη του Επιμελητηρίου Χανίων πρέπει να αναγνωρίζουμε το καλό και να του δίνουμε βήμα για να γίνει παράδειγμα προς μίμηση, προτείνουμε δημόσια όπως ονομαστεί η αίθουσα συνεδριάσεων του 2ου ορόφου του ΕΒΕΧ ως «Αίθουσα Ευάγγελος Σπανουδάκης», αλλά και να διοργανώσουμε επιχειρηματικές δράσεις ανάδειξης καλών πρακτικών των επιχειρήσεων του νομού μας, το πλαίσιο των οποίων θα φέρει το όνομα του Βαγγέλη Σπανουδάκη.

Είναι το ελάχιστο που μπορούμε και οφείλουμε να κάνουμε για να τιμήσουμε αυτή τη σπουδαία προσωπικότητα που άφησε ανεξίτηλη τη σφραγίδα της στο χανιώτικο επιχειρείν.

ΥΓ: Δυστυχώς ακόμα και στην κηδεία αυτού του ανθρώπου που τίμησε το Επιμελητήριο Χανίων επί 23 έτη, δεν βρέθηκε κανείς από τη διοίκηση ή την υπηρεσία να πει δυο λόγια… Αυτό βέβαια για κάποιους είναι ψιλά γράμματα, για άλλους όμως είναι καθήκον. Δεχθείτε λοιπόν την πρότασή μας ως έναν ελάχιστο φόρο τιμής από δύο επιχειρηματίες προς έναν Πρόεδρο με μια δυναμική προσωπικότητα, ειλικρινές και ευθυτενές βλέμμα, σεβασμό και αγάπη προς τους συναδέλφους του”.

Μοιραστείτε το... Facebooktwitterredditpinterestlinkedinby feather