Προστατευτικό Κάλυμμα Ξαπλώστρας τι είναι και πότε το χρησιμοποιούμε

Προστατευτικό Κάλυμμα Ξαπλώστρας τι είναι και πότε το χρησιμοποιούμε

Μέσα σε όλο αυτό το πυρετό του κορονοιού που περνάμε εδώ και αρκετούς μήνες είδαμε αρκετές νέες ιδέες και προϊόντα να μπαίνουν στην ζωή μας για την προστασία της υγείας μας.

Μέσα σε όλα αυτά είναι και το κάλυμμα ξαπλώστρας μιας χρήσης το οποίο πλέον το βλέπουμε συνεχώς μπροστά μας και αναρωτηθήκαμε τι ακριβώς είναι και πότε θα μπορούσαμε να το χρησιμοποιήσουμε.

Ψάχνοντας αρκετά μέσα στο διαδίκτυο βρήκαμε τους δημιουργούς του προϊόντος και ήρθαμε σε επικοινωνία μαζί τους ώστε να μας εξηγήσουμε και σε εμάς αλλά και στον κόσμο τι ακριβώς μας προσφέρει.

Cretavoice: Καλησπέρα σας, κατόπιν έρευνας μέσα στο διαδίκτυο ανακαλύψαμε πως εσείς αναρτήσατε πρώτοι το κάλυμμα ξαπλώστρας μιας χρήσης.

Antiseptics.gr: Καλησπέρα σας, καταρχήν να σας ευχαριστήσουμε που μας δίνεται την ευκαιρία να γνωστοποιήσουμε κάποια σημαντικά πράγματα για το κάλυμμα ξαπλώστρας μιας χρήσης.

Θα θέλαμε να τονίσουμε πως την ιδέα αυτή την έχουμε αρκετά χρόνια μιας και οι ίδιοι είμαστε χρήστες ξαπλώστρας και βλέποντας τις περισσότερες φορές την κατάσταση που άφηναν την ξαπλώστρα οι προηγούμενοι λουόμενοι σκεφτόμασταν πολλές φορές να δημιουργήσουμε κάτι το οποίο να καλύπτει για λόγους υγιεινής την ξαπλώστρα ώστε να μην ερχόμαστε σε επαφή ούτε εμείς αλλά ούτε η πετσέτα μας που σκουπιζόμαστε.

Cretavoice: Δηλαδή πόσα χρόνια πριν το είχατε σκεφτεί το συγκεκριμένο προϊόν?

Antiseptics.gr: Πάρα πολλά χρόνια, πριν ακόμα δημιουργήσουμε το www.antiseptics.gr , πρέπει να είναι τουλάχιστον 8-10 χρόνια.

Cretavoice: Γιατί δεν το βγάλατε στην παραγωγή από τότε?

Antiseptics.gr: Το θέμα είναι όταν βγάζεις κάτι πρωτοπόρο και πρωτότυπο να είσαι στον παλμό της αγοράς και το προϊόν σου να αναπτυχθεί άμεσα και γρήγορα.

Τα αρχικά μας σχέδια τα βγάλαμε τον Απρίλιο και από αρχές Μαρτίου το ανακοινώσαμε στην αγορά όπως επίσης και στον Οργανισμό Βιομηχανικής Ιδιοκτησίας.

Cretavoice: Από τι υλικό είναι φτιαγμένο και πόσο μας προστατεύει από τον κορονοϊό ή από άλλες ασθένειες που μπορούμε να έρθουμε σε επαφή?

Antiseptics.gr : Το υλικό είναι από non woven 30 & 60 γραμμαρίων και είναι το υλικό που φτιάχνονται οι νοσοκομειακές στολές, οι χειρουργικές μάσκες κ.α., επίσης είναι 100% ανακυκλώσιμο υλικό και μπορεί μετά από την χρήση του να τοποθετηθεί στους μπλε κάδους ανακύκλωσης.

Η προστασία που μας προσφέρει από κάθε είδος νοσήματα είναι ότι δεν ερχόμαστε σε άμεση επαφή με την ξαπλώστρα την οποία μπορεί να την είχε χρησιμοποιήσει κάποιος λουόμενος ο οποίος νοσεί από κάποια ασθένεια, είτε είναι κορονοϊός , είτε έχει κάποια γυναικολογικά προβλήματα, είτε κάποια άλλη ασθένεια.

Πολλές γυναίκες κυρίως μετά την Θάλασσα πάθαιναν ουρολοίμωξη κ.α.

Αυτό συνέβαινε πολλές φορές επειδή ερχόταν σε επαφή το μαγιό τους ή το δέρμα τους με την βρεγμένη ξαπλώστρα του προηγούμενου λουόμενου.

Cretavoice: Οπότε με λίγα λόγια μας προτείνετε να έχουμε πάντα μαζί μας ένα κάλυμμα ξαπλώστρας μιας χρήσης?

Antiseptics.gr : Το κάλυμμα ξαπλώστρας μιας χρήσης χρησιμοποιούνται συνήθως από ξενοδοχεία, beach bar, ενοικιαζόμενες βίλες κ.α.

Για τον ιδιώτη το προτιμότερο θα ήταν να προμηθευτεί ένα κάλυμμα ξαπλώστρας πολλαπλής χρήσης το οποίο πλένεται στους 60 βαθμούς και να έχει μια σακούλα οπού μετά την χρήση να το τοποθετεί μέσα και να το πλένει στο σπίτι του είτε στο πλυντήριο είτε στο χέρι.

Cretavoice: Τι άλλο θα μπορούσαμε να προμηθευτούμε ώστε να αποφύγουμε τυχόν ασθένειες?

Antiseptics.gr : Σαν ιδιώτης επιπλέον θα μπορούσατε να έχετε και ένα μικρό μπουκαλάκι με καθαριστικό υγρό ώστε να απολυμάνετε την ξαπλώστρα ή κάποια επιφάνεια αλλά σε επιχειρήσεις όπως τα ξενοδοχεία , τα ενοικιαζόμενα δωμάτια κ.τ.λ έχουμε δημιουργήσει και το κάλυμμα για τηλεκοντρόλ μιας χρήσης στο οποίο και σε αυτό το προϊόν είμαστε πρωτοπόροι.

Cretavoice: Πιστεύουμε πως οι πληροφορίες και η συζήτηση μας ήταν πολύ ενδιαφέρουσα, σας ευχαριστούμε για τον χρόνο σας και ευελπιστούμε να βγούμε σύντομα από αυτή την κατάσταση.

Antiseptics.gr: και εμείς σας ευχαριστούμε που μας δώσατε την ευκαιρία να μεταφέρουμε κάποιες πληροφορίες στον κόσμο και να τονίσουμε πως το κάλυμμα ξαπλώστρας δεν είναι μόνο για την περίοδο της επιδημίας αλλά είναι καλό να έχουμε πάντα μαζί μας για την μέγιστη προστασία και την δική μας και για την πετσέτα μας να μην έρχεται σε επαφή με τον ιδρώτα, τα νερά και την βρεγμένη άμμο που αφήνει συνήθως ο προηγούμενος λουόμενος.

Cretavoice: Θα θέλατε πριν κλείσουμε να ευχηθείτε κάτι στους αναγνώστες μας για όλη αυτήν την πρωτόγνωρη περίοδο που διανύουμε?

Antiseptics.gr: Το μόνο που θα θέλαμε να ευχηθούμε είναι να υπάρχει υγεία, να σκέφτονται θετικά και όπως έχουμε ξεπεράσει πολλά εμπόδια στην ζωή μας θα ξεπεράσουμε και αυτό. Υγεία και δύναμη σε όλο τον κόσμο.

 

Τα προϊόντα της εταιρίας antiseptics.gr και το κάλυμμα μιας χρήσης μπορείτε να τα βρείτε στο παρακάτω link: www.antiseptics.gr 

 

 

Μοιραστείτε το... Facebooktwitterredditpinterestlinkedinby feather