Πρόσληψη 41 ατόμων, από τον Δήμο Χανίων, για την Κατασκήνωση Καλαθά

Πρόσληψη 41 ατόμων, από τον Δήμο Χανίων, για την Κατασκήνωση Καλαθά

Από τον Δήμο Χανίων ανακοινώνεται η πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά σαράντα ενός (41) ατόμων, για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών για την «Παιδική Εξοχή Κατασκήνωση Καλαθά» με διάρκεια απασχόλησης έως δύο μήνες από τις 11/7/2022.

Ο μέγιστος αριθμός ατόμων ανέρχεται σε 41 άτομα. Στην περίοδο παιδιών, ο αριθμός των θέσεων θα περιορισθεί σε 31 άτομα. Το προσωπικό της κατασκήνωσης εν γένει παραμένει 24 ώρες το 24ωρο μέσα στην κατασκήνωση, όλες τις ημέρες των κατασκηνωτικών περιόδων.

Επισημαίνεται ότι, ο Φυσιοθεραπευτής θα απασχοληθεί την περίοδο φιλοξενίας παιδιών ΑΜΕΑ και ηλικιωμένων, εφόσον υλοποιηθούν τα προγράμματα.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καταθέτουν τις αιτήσεις τους έως και την Κυριακή, 3/7/2022, μόνο ηλεκτρονικά στο e-mail: t-adynamiko@chania.gr.

Τηλέφωνα επικοινωνίας 2821341670-671-672-673-674.

Για τα προσόντα των θέσεων, τα απαραίτητα δικαιολογητικά, την αίτηση συμμετοχής και περισσότερες πληροφορίες, επισκεφτείτε τον ιστότοπο του Δήμου Χανίων www.chania.gr, στη διεύθυνση: https://www.chania.gr/enimerosi/proslipseis-active/kataskinosi2022.html

Μοιραστείτε το... Facebooktwitterredditpinterestlinkedinby feather