Προκήρυξη αντικατάστασης ανεμβολίαστων υγειονομικών στο Γηροκομείο Χανίων!

Προκήρυξη αντικατάστασης ανεμβολίαστων υγειονομικών στο Γηροκομείο Χανίων!
Το Γηροκομείο Χανίων δημοσίευσε προκήρυξη για την πρόσληψη 4 ατόμων προς αντικατάσταση προσωπικού που τέθηκε σε καθεστώς αναστολής καθηκόντων για επιτακτικούς λόγους προστασίας της δημόσιας υγείας

«Άρχισαν τα όργανα» για το υγειονομικό προσωπικό που αρνείται να εμβολιαστεί κατά του κορονοϊού, καθώς το Γηροκομείο Χανίων δημοσίευσε προκήρυξη με την οποία επιθυμεί να προσλάβει προσωπικό προς αντικατάσταση αυτού που τέθηκε σε καθεστώς αναστολής καθηκόντων για επιτακτικούς λόγους προστασίας της δημόσιας υγείας  κατ’ εφαρμογή της περ. (α) της παρ.6 του άρθρου 206 του Ν. 4820/2021.

Σύμφωνα με την προκήρυξη, οι συμβάσεις που θα υπογράψουν οι εργαζόμενοι με το Γηροκομείο Χανίων θα έχουν διάρκεια τριών μηνών, με πλήρη απασχόληση και με δυνατότητα παράτασης έως τρεις (3) μήνες ακόμα.

Οι ειδικότητες που δεν δέχτηκαν να εμβολιαστούν και ζητούνται προς αποκατάσταση στην προκήρυξη είναι οι εξής:

  • ΠΕ Ιατρός Παθολόγος ή Γενικός Ιατρός – 1 θέση
  • ΔΕ Βοηθός Νοσοκόμου – 1 θέση
  • ΔΕ Διοικητικού – 1 θέση
  • ΥΕ Γενικών Καθηκόντων – 1 θέση

Μάλιστα, όπως φαίνεται και στην προκήρυξη παρακάτω, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καταθέτουν τις αιτήσεις τους με τα απαιτούμενα ως άνω δικαιολογητικά από αύριο, Πέμπτη 26 Αυγούστου έως και την Κυριακή, 29 Αυγούστου 2021 μόνο ηλεκτρονικά στο e-mail: ghrokom@otenet.gr.

Αναλυτικά η προκήρυξη του Γηροκομείου Χανίων

alfavita.gr

Μοιραστείτε το... Facebooktwitterredditpinterestlinkedinby feather